31.10.24, 13:36
|
|
Manevi
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 269 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
muratfettah Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm, 7 yaşındaki oğlumun son bir haftadır yoğunlukta olan kendi ile alakalı takıntıları başladı.
Yatarken birdenbire aklıma bişey geldi diye ağlamaya başlayıp gözüm yerinde mi diye sızlanmaya başladı, ilk başta olayı anlayamadım ama sakinleştirmeye çalıştım, daha sonraları bu takıntılara farklı yerleriyle alakalı sorunlarla devam etti, dururken kalbim atıyor mu diye bize kontrol ettiriyor, kendisi de eliyle kontrol ediyor, bu duruma okulda ya da başka bir şekilde bizim bilmediğimiz bir travma da sebep olmuş olabilir.
Benim aklıma gelen eğer manevi bir sıkıntı var ise en başından ilerlemeden soruna çözüm bulmak.
Bugün çocuk psikiyatriye gidecek, yaklaşık bi 15 gün önce okul servisinden indiğinde servisci "Bi özgüven geldi buna bişeyler oldu" dedi pozitif anlamda, acaba nazar ya da manevi herhangi bir durum bu şekilde bir tesir yapar mı?
Aklıma bişey gelmiyor, kendi başına gelse tamam da evladının başına gelince daha bi sıkıntı veriyor.
|
Musallat varsa mutlaka alınması gerekir lakin şayet musallat yoksa şu yazıyı sağlam bir Hocaya yazdır. Çocuğa takılsın. İnşallah