29.10.24, 14:06
|
Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Yusufiyeli Nickli Üyeden Alıntı
Bu uzun bir konu siyaset öncelikli cevaplar vermek istemediğim için kısa tutuyorum zira forum’un amaçları dışına çıkmak istemiyorum. Bir kere sert bir tutumla bana cevap veriyorsun ben oturduğu yerden ahkam kesenlerden değilim. Gençlik yıllarım dan itibaren Türk Devletinin bekası Türk milletinin birliği Türk vatanının bölünmezliği uğrunda mücadele ettim. 1980 öncesi verdiğim bu mücadele neticesi uzun yıllar cezaevinde kaldım. Orada da mücadeleye devam. Sonra bedelli askerlik yapanlardan değilim askerlik dönemimde de PKK ile savaştım. Bu forumda naif bir dil kullanmaya azami gayret ediyorum ama nanemolla asla değilim. Senin bilmediğin anlamadığın çok husus var sana burada Devlet mefhumunu uzun uzun anlatacak değilim. Şimdi, Anadolu sahnesinde oynanan bu oyunları, oyuncuları, perde arkasındakileri, sufle verenleri, sahneyi kuranları, seyircileri, sponsorları, yer göstericileri, ışıkçıları, perdecileri, senaryoyu yazanları, kostümcüleri, gişede duranları, bilet kesenleri, malzemecileri, beleşçileri, şakşakçıları ve hepsinden önemlisi bu oyunlardan kazanç bekleyenleri öğrenmek istiyorsan. Evvela tarihî ve sosyolojik gelişmeleri dikkatlice okuyacaksın.
|
Hocam size değil. Rahat koltuğunda oturanlar.Sözde dava diyenler hiçbir bedel ödemeden yıllarca siyaset sayesinde milletvekilligini genel başkanlığını geçim yapan yani Beytülmal ile rahatı yerinde olanlar şehitler namına anasını babasını eşini çocuğunu hiçe sayarak ahkam kesmesin. Şeri olan da bu değil mi? Madem kısas yapmadın avrupa bahanesiyle .Bari affedip meclise sokmak gibi bir garabet için ilk muhatap ilk izin mercii şehit yakınları değil mi? Bedeli ödeyen acıyı çeken onlar değil mi? Herkes konuştu bu konu üzerine. Ama ne acı ki bu ülkede onlara mikrofon uzatmayı kimse aklına getirmedi. Bu acı üzerine yıllarca oy devşirenler şimdi de tanınmaz oldu. Eleştiren hocalara da dahi tahammül edemeyip kendi adamları ile ayar veriyor. Devlet aklı diyerek sanki ilahi buyrukmuş gibi şirk kibir içinde siz bilmezsiniz biz biliriz, bizim önümüzde ne raporlar var, siz ne anlarsınız demeye getiriyor bazı çevreler. Ama kazın ayağı öyle değil. Müminin bir feraseti bin rapora bedel. Bu uğraş beyhude. Sadece müslüman Türkler değil müslüman Kürtler de tepkili buna. Müslümanlar emin olun bu ülkede bahsettiğiniz o kuklayı da kuklayıcıyı da gayet tanıyor. Bildiği için de "kukla ettiği curümlerin cezasını çekmeye devam etsin . Sakın o melunun ettiği cinayetleri küçük göstermeyin onu yüceltici tavırlardan söylemlerden kaçının,canilikte ilk sırada olan bu canavarı bırakırsanız bu ülkede artık revaçta olan canilik daha da olağanlaşır " demektedir. Biz Müsavat filan bilmeyiz hocam. Ben siyasetçilere güvenimi kaybedeli çok oldu.Sozde dava maskesi altında zenginleşme ve kibir gibi şahsi istikbali önceleyenlere itibar etmiyorum. Kimseyi tutmuyorum kimsenin peşinde gitmiyorum. Kendi aklım ve imandan gelen feraset dışında kimseyi muteber görmüyorum.
|