27.10.24, 16:24
|
Gayretli üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
NGB Nickli Üyeden Alıntı
birine cevap yazarsan oda sana yazar demi sen şimdi dikine dikine yazıyorsun burda bunu okuyanlar görüyor.Beden sana olayın aslını anlatayım senin büyü olayının okuyanlarda böyle düşünür.
İşte burda bana yaptığını senin konuyu açarken yazdığın tarikattada ne nane kimin tavuğuna kış dedin yaptı isen orda olan 1 kişi değil ordan gruplar vardır onlar r baktılar lan bu zübüğün teki dediler.Bunla uğraşılmaz dediler en iyisi bunu biraz süründirelim..sana denen 4 büyü işte ehli yapmış falan sen onu diyene deki onu geçsin sana yapan gruptur.Seni o kadar çok sevmişlerki kişiye genelde 1 büyü yapılır.
Hal böyle olunca işte orda nasıl bir naneler karıştırdı isen neler yaptı isen adamların şimşeklerini üstüne çekmişsin hal böye oluncada sana işlem yapmışlar.sen de ben çözdürdüm diye sevin.
Zaten yaptıranlar görmüyormu senin yaptıklarını zannediyorsun onlar gene başlar bu sefer 14 yapar.
Hal böyle ounca bana şöyel böyle diyeceğine önce aynaya bak aynaya derim.
Bana dik dik yazacağına saygılı ool.İşte bana burda ahkam kesersin normal hayattada ahkam kes ordada seni yakından tanıyan diğer zübüklerde tarikatta sen ibüyü ile cezalandırsın.birde diyorsunki adam olsun karşıma çıksınlar seni adam yerine koymuyolarki senin yazından adamlar büyü yapalım sen yazdın ölüm büyüsü var diye işte bir yerde kıvrılsın gebersin oda kurtulsun bizde kurtulalım demişler senin yazından bu anlaşlıyor.yani seni adamdan saymıyorlar.görünen bu.
Sen burda bize böyle parlıyorsan tarikat dediğin yerdede ağa benim paşa benim diye davranırsan kafanı kopartırlar görünen bu.Bize burda dik dik yazığın gibi ordada horoz gibi şişip gezersen olacağı bu.Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Sen orda ne hatalar yaptında adamların gazabını üstüne çektin.Bunu düşünüyormusun.zannetmiyorum.
çünkü sen dersinki bende hata yok sütten çıkmış ak kaşığım.
Yani adamlar boşuna 4 büyü yapmış demekki HAK etmişsin diyorum.
Kısaca ne yaparsan onu biçersin.Bunu anla şimdi yaylan.
|
sen cidden okuma özürlüsün 3 tür okudunu anlamıyorsun önce tarikat düşmanlarını ve iktidarı savun şimdide utanmadan bana yapılan büyücüleri savun sonra kıvır ben öyle demek istemedim ki falan filan diyon işte ne kıvırıyon ... evet belki de bana büyü yapan korkak tavuk senin kafadandı gerçek hayatta zarar veremeceğini anlayınca kahpece arkamdan vurmaya kalkıştı ki ondada başarılı olamadı bak hala hayattayım ve büyüleri bozuldu zübüklük karşısında alt edemeeğini anlayıp ordan burdan şikayet etmeye çalışan senin gibilere derler
insanların beni sevmesi sevmemesi önemli değil bak Allah seviyor ki kurtardı sende hala Allah düşmanlarını savun bakalım senin akibetin ne olacak
değil 14 114 tanede büyü yapsalar Allah benimle ise vız gelir trız gider korkaklar böyledir işte sen bilirsin ahvalinden senin sıkıntın daha büyük kendini dev aynasında görüyon kimsenin nasihatına ihtiyacına gerek ben herşeyi bilirim kibrine kapılmışsın büyünün çözümü varda kibrin yok yalnız bu kafayla devam edersin ki edersin nefsi emmaran seni bırakmaz sonun ateşin bol olduğu yer olur .. saygılı ol diyene bak sen karşındakine nasıl davranırsan öyle karşılık alırsın normal hayatta ta ahkam keserim ki zaten korkaklar beni gördüğü için büyü yapıp beni mahvetmeye çalııyorlar ya bu erkek müsveddeleri adam yerine koymadıkları için değil gtleri yemiyor karşıma çıkmaya çünkü çıksalar gtlerinide keseceğimi biliyorlar... yine herşeyi yanlş anlamışsın haklısızlık karşısında susan dilsiz şeytanlardan değilsin erkek olan gelsin koparsın kafamı yiyorsa gtü kim kimin koparıyor görürnbiz öyle boş tehditlere papuç bırakmayız
Allahın haram kıldığı
BÜYÜ YAPILMAYI HAK ETMİŞSİN DİYECEK KADAR KARAKTER YOKSUNUSUN kimse büyü yapılmayı hak etmez işte seninde o büyücülerden zerre farkınız yok kuyruğunuz sıkışınca her pisliği yaparsınız ama sizinde planlarınız bozulur böyle rezil rüsva olursun bu benim konum hadi ikileeeee
|