Alıntı:
Huddamismail Nickli Üyeden Alıntı
Konuya kısaca girmek istedim de zaten bilmeleri gerekiyor en hafif konuları havas da çünkü hem havas ilmine gircek daha havasın h sini bilmezse işi çok zor
|
Mesele şu senin tabirinle havasın H sini bilmeyen işte giriyor sorularınızda konu açıyor en çok istekler cinlerle nasıl kanka olurum onlara nasıl hükmederim.Sonra işte sitede 3-5 konuyu okuyup deneyip sonradan ortadan kayboluyor.Aradan zamaan geçiyor siteye bir daha giriyor konu açıyor lan nerden bulaştım bu işlere cinler bana musallat oldu eee diyecen her gece beni dövüyorlar sana tecavüz edecez diyorlar sana şunu yapacaz bunu yapacaz diyorlarmış.sonra burdan 1-2 kişi cevap yazıyor sonra eleman bir daha vınnn gidiyor ve bir daha siteye girmiyor gibi düşün.Öldümü kaldımı ALlah bilir.
Üstte dedikya H sini bilmeyen kişi adam daha namaz bilmez sure bilmez abdest alır ya eksik alır yada alamaz inan bazısı konularda boy abdestini soran var bende şöyle düşünüyorum kişi buluğa erse yani düşün 13-14 yaş soran şimdi misal 18-20 yaş olsa olsa yani sen boy abdestini 5-6 sene öğrenip uygulaman lazım hadi hepsini kenara koy 2 farzı var onu araştır yap 5-6 senedir yapmamış burdan ne anlamak lazım kişi o kadar süredir cünüp geziyor.Sonrada işte sitede konularda her işim ters gidiyor diyor.
Yani yanlış anlaşılmasın ama başına taş yağdırmadığına ALlah CC şükür etmen gerek diyorum.
Ben genelde biraz ağır yazarım ama doğru yazmaya gayret ederim.Kişi kendinden sorumludur.
youtube da ahsen denen bir kanal vardı orda 3-5 sene evvel yayınlanan 1-2 video izledim gençlere soruyor boy abdesti nasıl alınır bilen yok.birde fıkır fıkır gülüyorlar ağlanacak hallerine.
yani görünen banyo yapıyor düz banyo ama gusul abdesti almayı bilmiyor.
Şeyh-ül Ekber Muyhiddin İbn’ül Arabi KS
|