Dikkat..Sapık tarikatlara girmeyin!!!!
Arkadaşlar dinen haram günahlardan bir tanesi zinadır.
Zina nikah haricinde birlikte olmaya denir.
İşte sitede bazen mürşid arayın diyorlar ya.
Onun için bu konuyu açıyorum.
Bizim milletimiz o kadar saftirik ki olayların kanıtı en alta atacağım videolarda şeyhin biri 2013 de yakalanmış hapiste videolarda kaç sene hapis aldığı orda diyor.Adamında tarikat adı altında kim varsa bana getirin cennet garanti diye millet anasını-kızını-bacısını götürmüş.Hatta kimiside kendisinide badelettirmiş.
Onların tabiri ile badeletirme şeyhin müridleri cinsel yoldan tatmin etmesine demişler.Şeyhimiz azgın teke mübarek geleni gideni gagalamış.
İşte önceden 2013-2014 de bursa da bu olay patlak verdi Sonrada gene bursada bu sefer eski özel harekat polisi diyor bende bir tarikat kurayımda işimize bakalım oda yeni haber adam 2-3 ay önce hapse girmiş 3 kadın şikayetçi olmuş bize cinsel tacizde bulundu diye.Hapse girmiş.
Şimdi mürşid arayan eğer tarikat buldun girdin üstteki gibi olaylar gördüğün an arkana bakmadan kaç derim.Hiç bir tarikatta dinen haram olan zina olayı bu şekilde istismar edilip kullanılmaz kullananda işte yatacak yeri yoktur.
Bizden uyarması….
Alta verdiğim videoları mutlaka izleyin.
2 ci video işte eski sahtekar şeyhi anlatıyor ibretlik
adam herkesi sıradan geçirmiş.İzleyin ibret alın.
Ve mürşid ararken de videolar aklınızda olsun.Bir yerle katılırsanız oraları iyice inceleyin.Bu olaylar varsada hemen arkanıza bakmadan kaçın.
İsmail Saymaz, müridine "Bana çırılçıplak gel" diyen Ticani şeyhinin o ses kaydına ulaştı!
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
İkinci Badeci Şeyh vakası mı? Timur Soykan şok olacağınız detayları ses kayıtlarıyla anlattı!
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Not:Bu konu uyarı amaçlı açılmıştır.Şimdi bazı tarikat mensubu konuyu okur ya tarikatlara laf ediyorsun der.Tarikatlara laf etmiyoruz işte aranızda tarikat adı altında dernek diye kurulup milletin anasına bacısına kızına çoluğuna çocuğun namusuna göz diken olmuşki onları yazdım.
Eer sizde rahatsızlık varsa önce şunu düşünün bunu yapan yapmış sen ne yapıyordun kafanı kumamı gömdün.Hiç ses çıkardınmı karşı duruş sergilendimi diye soruyoruz.
Biz uyarı amaçlı açtık.Gerisi sizin kararınız.
|