Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
ücret almayinca güvenli, ücret alınca güvenilmez olma mantığını anlayamadim,
kim olursa olsun ister hayir için yapsin, ister şer için yapsin herkesin yaptigi emegin harcadığı zaba in karşısında bir şey isteme hakki vardir, yani nefes almanın bile parayla oldugu bir zamanda bu ilimde olan birinin para istemesini yadirgamak hic akil mantik alacak bir sey değil,
ne yapabilirim diye sormuşsunuz, eger kendi kendinizi ameliyat edebilirseniz o zaman bu problemi de kendi kendinize çozebilirsiniz...
ayrica kuran harfi diye bir sey yoktur, kurani kerimin dili ve yazılışı arapçadir...
|
Ücret olayının neresi mantıksız?
Bana para almak için bin tane yalan söyleme ihtimali daha yüksek değil mi.Çevremde böyle para kaptıran bi sürü örnek varken neden aynısını yapayım.Bu işler Allah rızası ile yapılır. O bahsettiğim hoca ücret talep etmediği halde ben her gittiğimde bir hediye götürdüm.Elim boş gitmedim.Dua ettim Allah razı olsun dedim.Ee şimdi gerçekleri anladım, benim kârım ne oldu. Umutlarımı sömürdü aptal yerine koyup gönderdi beni o zaman o da bana ücret ödesin şimdi.
Daha çok şey söylerdim ama her neyse. Birşey bilmiyorsun madem laf salatası yapma burda.
Herkes çıkarcı olmuş hata bende.Kimse yardımcı olmasın önemli değil. Allah'a sığınmaya devam ederim.