Alıntı:
iron Nickli Üyeden Alıntı
Fesubhanallah. Bak simdi tarif ediyorum. Sirkeyi yiyoruz çünkü faydali zaten hadisi serifte de belirtilir ne guzel katiktir diye.
Sonra eline bir kutu boya al sür böyle ama bol bol sür alninin ortasindan basla. Yukardan asagiya kadar ayak ucu da dahil sürebilirsin. (Bak burasi şaka sonra delinin biri yapar nasil olmus diye de yüzümüze bakar)
Ben neyi açtığını anlamadim. Hani zihnimizi aciyoruz ilmimizi artiriyoruz. Öyle birsey mi? Gözünü açıp neye bakacan. Kapat oglum gözünü kapat. Sag sol her yerde haram var. Helal ile yetinmek yetmez mi? Millete helal helal diye diye haram yedirdiler. (Bak beni de delirttin)
Fesubhanallah. Allah Allah.
Yok hocam ben gözümü acacagim diyorsan...
Sana akılcı bir çözüm. Otur gazzedeki müslümanlara bak. Bir cocuk öldüğünde orada masum biri annesinin babasinin ne yaptigini bilmeyen onlara neden bu kadar kizgin olduklarini bilmeyen bir cocuk öldüğünde... neden bomba sesleri ile uyuyamadigini... suyun olmadigi ekmek olmadigi bir gazzede cocuk oldugunu...
Düşün sen Gazzede bir müslüman olsan Allah a dua etsen. GAZZEDE GÖZÜNÜ ACMAK ister miydin? Ekmek yok su yok anne yok baba yok. Onları izle gözünü acmak istersen yine açılır gözün.
|
Abiciğim ne anlatıyorsun çorba yapmışsın cevabı. Gerekli gereksiz her türlü örnek doldurulmuş cümleye.