Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Buldum hocam 12.ismi şerif ya barien nufuse bila misalin hala min gayrihi ya bariu diyorki her kime büyü yapılırsa veya saraya çarptırılır yahut nazarlara müptela olsa bu ismi şerifi yedi farklı madenden yapılan levha üzerine naksedip boynunda taşısın böylece bütün hastalıklardan şifa bulur ayrıca hayatı zenginlikle geçer yazıyor tabi bunlari denemek zor şeyler ama bilmiyorum gerçekliği nedir
|
kardesim cinlerden korunmak icin ayet hadis tasima sadece bismillahi la yedduru oku yeterli..bak ben 1999 yillarinda hackerlik yapiyordum ...ben bilgisayarima hic bir zaman koruyucu programlar kurmadim en agir trojen virüs bile benim bilgisayarima girmedi...islami olarak cinlerden korkarsan onunla ilgili islem yaparsan üzerien ayet felan yazdirirsan orda kendine cekersin musallat alirsin ... bu islerle ugrasan cok alim bir adam Erzurumlu Abdulgafur efendi insanlara parasiz yazardi ALLAH icin fakat onun nasihatlerinden söylediklerini söylüyorum musallat almaman icin abdestli gez ..namaz kil sadece abdestsiz gezmezsen sana dokunamazlar ...