Alıntı:
Ekinox Nickli Üyeden Alıntı
Mühendislik okuduğum için çok fazla öğrenmem gereken konu mantık vesaire mevcut. Bu yüzden zekamı geliştirmek için instagram üzerinden bir havad ustası buldum 21 Gün okuyup suyun içilmesi gerektiğini söyledi. Havas ilmine Allah ın hikmetine inancım tam. Fakat Allah affetsin namaz kılmıyorum maalesef bazı büyük günahlarıda işliyorum. Zahiri ilimde başarılı olma şartı yazan değilde uygulama yapılan içinde şartmı
|
Kısa öz açıklamalı yazayım.Hodri meydan
kişi haftada 3-5 kere zina yapsın her gece içki içsin su çay nedir bilmeden bol bol kumar oynasın.Üstünede millete ana avrat küfür etsin hor hakir görsün çalsın çırpsın haram paraları cukka etsin.
Sonra ben havas uygulaması yaptırırsam misal 1 adet muska bu işlem tutarmı soru bu?
Onada siz karar verin.
Konu sahibi şimdi derki bende bu dediklerin yokbasit günah bendeki olabilir tamam sende yokda böyle yaşayan varmı illaki vardır.Hal böyle olunca Allah adını ağzına almayan biri üsttekileri yapıp üstünede kurşun geçirmez muskası var bilen bilir onu yaptırayımda kör kurşuna gitmeyim diye düşünen olursa inan yaptırsın samimi söylüyorum bu kadar Allahın emirlerine karşı gelip üstüne o muskayı yaptırıp takarsan net yazayım kurşunları mıknatıs gibi çekersin ve deler seni geçer.
Tahtalı köye yatay geçiş yaparsın.
|