Alıntı:
Caylak35 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam ben de bu zikir beddua yerine geçiyor diye biliyordum ve zikretmekten çekiniyordum. Gerçek zalimlere halka zulmedenlere savaş çıkaranlara bu zikri niyet edip çekmek günah olur mu?
|
Sen haklı isen ve zulme uğradı isen çekersen olurda.
Halka zulmedene çekersen orda ilim karışık.çünkü o zulme izin veren ALlah CC değilmi.O görmüyormu?
Kulakları sağırmı diye sorayım sana.Yani sitede konu açan çok işte israil zulmediyor filistin kan ağlıyor.Ben ağlamıyor demiyorum.Onlara namazını kıl dua et Allahım bunları koru esirge de.oraya kadar tamam.
Ama ben işim yok ya kahhar çekecem israil kahreyle diyecem.O bana dönerse ne olur.Çünkü sen taraf değilsin.Bazısıda diyecekki efendim olnalr müslüman benim din kardeşim evet din kardeşin madem öyle gidersin orda göğüs göğüse mücadele edersin diyorum.Çünkü türkiyede sadece çene çalışır hadi yavrum git oaraya diyince cırt diye ses gelir o sesde ölüm korkusu osuruğu oluyor.Can tatlı kendi gitmez milelti galyena getirir ama bir olayda eve kaçar.
Onun için namaz sonu dua ederim israili kahreyle derim ama duada derim kahhar çekmem o zaman bana dönmez.Kahharda ondan dönüyor işte.
sana zulum varsa dönmez.Yoksa başkası için ısmarlama çekilmez.Ha ben çekerim diyenede engel olmayız buyrun çekin dönersede keyfin bilir.
|