Alıntı:
Zeyd1453 Nickli Üyeden Alıntı
Hadimler tesbih çekmiyor ama hadimleri nete yakın görenlere hadimler görselle söylemek istediklerini söyleyebiliyorlar misal başka bir hocaya bakım yaptırıp bir soru sorulduğunda parayı havaya atıyo olarak gösteriyo tarzında bir görüntü gösterilmiş bu ve buna benzer görülere sahip insanlar var. Tesbihi çekmesede mana aleminde tesbih ile bir şeyi kastediyor ve kastettiği şey berzah aleminde sanırım enerjimin etkili olacağı ve bunu zikir yoluyla gerçekleştireceğim veya buna benzer anlamlar çıkarabiliriz.
Hoca açıklamaya çalıştı ama benim kapasitem yetersiz olabilir. Ayrıca gaybı allahtan başka kimse bilemez benim kastettiğim nasıl bir dua edildi bilmiyorum ama onun berzah aleminde bir mana taşıdığı ve o mananın karşılığı olarak bir başarı elde edebileceğimden bahsediyor olabilir.
Hocanın ilminin üstünde burda üstadlar bulabileceğim için bunu sorup öğrenmek istedim
Hoca insanlara yardımcı olmayı bıraktı yeni doğum yaptı ve çocuğunda hastalık çıktı bu yüzden yardımcı olamıyor
|
bunu söyleyen hoca kadın mıydı?
Alıntı:
Zeyd1453 Nickli Üyeden Alıntı
Annemim sevabı anneme evet doğru ama karşıda dua eden kimdi bilinmez mana aleminde bir anlam ifade ediyormuş ki mana aleminin varlıkları böyle bir görüntü gösteriyorlar ben de mana alemiyle içli dışlı olan ehil kişilerden beni aydınlatmalarını bekliyorum. Bilirsiniz bir musallat kişiye zarar veremiyorsa ailesinden birine musallat olur ve bir hüddam ölünce görüştüğü varlıklar soyundan birine itaat ederler yani demem o ki bizim gibi düşünüp haraket etmezler onlar haraketlere dualara kendi anlamlarını yükler ve o şekilde davranırlar belki de bana berzah aleminde işlerimin yolunda gitmesi için yardımcı olunacak olabilir. Gibi benzeri şeylerde olabilir
|
cinler Berzah aleminde mi yardimci olacaklar?
İmamı Şafi ra.
|