Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
oncelikle soru şu hadimler tesbih çekiyorlar mı?
sonraki şoru şu gaybdan gelsecekten haber veren hadim var mi?
hoca durumu anlatiyor ana en can alıcı yerde yani anlami konusunda bilgi vermiyor. niye?
|
Hadimler tesbih çekmiyor ama hadimleri nete yakın görenlere hadimler görselle söylemek istediklerini söyleyebiliyorlar misal başka bir hocaya bakım yaptırıp bir soru sorulduğunda parayı havaya atıyo olarak gösteriyo tarzında bir görüntü gösterilmiş bu ve buna benzer görülere sahip insanlar var. Tesbihi çekmesede mana aleminde tesbih ile bir şeyi kastediyor ve kastettiği şey berzah aleminde sanırım enerjimin etkili olacağı ve bunu zikir yoluyla gerçekleştireceğim veya buna benzer anlamlar çıkarabiliriz.
Hoca açıklamaya çalıştı ama benim kapasitem yetersiz olabilir. Ayrıca gaybı allahtan başka kimse bilemez benim kastettiğim nasıl bir dua edildi bilmiyorum ama onun berzah aleminde bir mana taşıdığı ve o mananın karşılığı olarak bir başarı elde edebileceğimden bahsediyor olabilir.
Hocanın ilminin üstünde burda üstadlar bulabileceğim için bunu sorup öğrenmek istedim
Alıntı:
Mahmud Nickli Üyeden Alıntı
Esselamun aleyküm. En heyecanlı yerde kalmış. Bir defa daha bakım yaptır devaminida söylesin.
|
Hoca insanlara yardımcı olmayı bıraktı yeni doğum yaptı ve çocuğunda hastalık çıktı bu yüzden yardımcı olamıyor