Alıntı:
Zamanedin Nickli Üyeden Alıntı
Şuan yeni işe girdim bir ay oldu işte . Benden sonra da bir kaç eleman daha alındı. Şimdide birimizi çıkarmak istiyorlarmış fazlaymisiz ..yani madem öyle neden eleman alıyorsunuz değil mi. Her girdiğim işyerinde böyle sıkıntılar yaşıyorum . . Evlenmek istiyorum çok da dua ediyorum ama görücü bile gelmiyor. Ki Allah'ın yarattığı her canlı gibi güzel birisiyim de. Dini ibadetlerimi yerine getirmeye gayret ediyorum forumdaki çoğu duayı yaptım. Kendimi tuhaf halsiz hissediyorum. Büyü yapıldığını sanmıyorum çünkü hayatımda anne baba dışında giren eden yok. Bana yardımcı olur musunuz . Güzel şeyler yaşamak istiyorum
|
Hedefiniz dünya ise yardımcı olamam. Ama ben makbul bir kul olmak iman ile hayattan lezzet almak istiyorum derseniz o mesele de terakki etmek için yollar çoktur. Kim ihlas ile isterse ona verilir. Ama nokta i nazar ı dünya olan için yardım eden de yardım isteyen de ahmaktır. Cam parçalarını elmasa tercih eder hasaret eder hayatı şikayet ederek yaşar öyle ölür gider. Allah yardımcısı olsun.