Alıntı:
provenzano Nickli Üyeden Alıntı
Hocam o kadar anlayabileceğim ve açıklayıcı bir dilde yazmışsınız ki gerçekten birçok soruma cevap oldu. Gerçi doğru yola yeni girdiğimi zannediyorum. Hatta daha yolun başındayım. Tövbe etmeye cesaret edemediğim şeyler var hala. Ama yine de uzun uzun bana açıkladığınız için çok teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun.
Hocam çok haklısınız. Ama madem öyle bu forumdaki tertipleri yaparken nasıl bir inanç içinde olabilirim ki madem öyle? Yani büyü, tılsım vb şeyleri zaten yapmak istemiyorum. İçime sinmiyor. Ama örneğin muhabbet ile ilgili bir dua tertibini yaparken eksik olduğunu bile bile yapmak itikadı dolayısıyla da duanın sağlamlığını sarsmaz mi?
|
Orda yazdıklarım o yolun yalnızca % 20 lik ilk dilimdir.Sonrası imtihan devam eder.Allah CC imtihan etmeyi sever.1 verir test eder bakalım ne yapacak sonra gene test eder gibi düşün.Ha ilim verir misal tabii sana verirse görecen neyi dersen kendinle ilgili bzı olaylara vakıf olursan kimseye anlatma bazı kişiler hakkındada bilgi verir belki ama anlatmaman lazım.Örnek sana başına olaylar gelmeden görürsün ama kader der geçresin çünkü gördüğün şey zamanı gelince başına gelir kısa özet.Neyse yolun açık olsun.
Burda sana ve diğer okuyna olursa vereceğim tek akıl tek takıl kimseye verilen sır olıursa açık etme ve gelirse gelsin başına elhamdülillah diyip geçmen gerek testin amacı bu.Ve bol bol ya sabır diyecen görünen o.
|