Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Diyosun ki bir cin var benim kılığıma girip çevreme istediğini yapıyor bunuda benden biliyorlar derim ki ya sen ya çevrem piskolojik tedavi şart cinnide böyle birşey olmaz sana görünür aileden biri gibi musallattır ama çevremi gezen cin görmedim olmazda
|
Ailem gibi gözüken ayrı gezen ayri ise yani cok basit gibi anlaymak ama karmakarisik psikoloji ile ilgili asıl hasta hiç bir zaman doktora gitmez mağdurlar doktora gider ben doktora gitmiş biriyim .psikolojik doktor olarak türkiyenin sayılı doktorlarından birine gittim bu konulari konuşmamı.ilgilenmemi söyledi ama bu konuyu nasil çözeceğimi biliyorum Allah'ın izniyle ama yapmak doğru gelmiyor hadim den başka şekilde tedavisi zor biri ailemin kiligindayk3n nasil yapacagim. Çok lu kişilik bozukluğu doğru tespit cok fazla bulaşan var 😊ondan kurtulmam lazim psikolojinin aciklayamayacagi sadece ilaç vererek kurtarmaya çalışıyor ilaç içmeyi unuttun hep sikinti
Alıntı:
Zeyd1453 Nickli Üyeden Alıntı
İlmi kuvvetli bir hocam ile iletişime geçmen gerekiyor sayfada bir kaç işin ehli var onlara mesaj at derim
|
Mesaj atalimda kim le iletişime geçeceğiz