Alıntı:
provenzano Nickli Üyeden Alıntı
İtikad dediğiniz inanç değil mi? İnancımız tam olduğunu düşünüyorum. Nasil guclendirecegim ki?
|
5 vakit namaz kılıyorsan-helal haram olayına dikkat ediyorsan -kul hakkınada girmiyorsan-imanı kuvvetlendirmek içinde arada istigfar çekiyorsan sorun yok.Allah CC doğru yolda olan kulunada rahmani rüya gösterir.Rahmani rüya nedir.Peygamberler-evliyalar-kuran kerim görürsün-Dua-sure-ayet-cami-cemaat-namaz- ve dini içerikli rüyalar rahmanidir...
Misal doğru yolda olduğunun bariz kanıtı cami görürsün cemaatle namaz kılarsın.Orda dua edersin sen duayı bilmezsin o anda Allah CC sana duayı söyletir.Onuda uyanınca hafızana alırsın ve namazlarda okursun kimseye demeden.İman dediğin böyle bişey işte.Ve şunu düşünmek lazım bana bu duayı gösterdi bana bunla dua et diyor burdaki hikmet nedir?.Benim Allah CC gözündeki değerim nedir?Gözünde değerin olmasa o duayı sana göstermez...
Yoksa görünürde 2 milyar müslüman varda.Acaba kaç tanesi Resullullah SAV 1 kere rüyasında gördü kaç tanesi başka peygamberleri gördü.yada kaç tanesi evliyaları rüyasında görmek nasip oldu.
Rüya işide bazısı ısmarlama zannediyor.Ismarlama rüya olmaz rüyayı Cenabu Rabbül Alemin işte doğru kul olana emirlere uyana adam gibi yaşayana rahmani rüya gösterir.İmzamda ne diyor.Nasıl yaşarsan öyle ölürsün.Nasıl ölürsende o şekilde dirilirsin.
İman ile ölen ile küfür içinde ölen bir değil mesele burda...
Doğru yolda olmayanlarda rüyalarında korkutulur.Aklına ne gelirse artık.Çünkü onun gazabını çekiyorsun.Oda onla sana mesaj veriyor gibi anlamak lazım.Ama anlayan yok aslında anlıyorlarda işlerine gelmiyor.Dünya tatlı çünkü.
|