Alıntı:
osman100 Nickli Üyeden Alıntı
canım kardeşim önce bi gölde yüzmeyi ögrenlim sonra okyanusa balıklama atlarız direk yüzme bilmeden okyanusa atlanırsa sonuç belli önce mürşid sonra ilim sonra cefa sonra eza sonra çile Allahta nasip ederse olur ben sana metafiziksel ve parapiskolojik alanla ilgili birşey söylemedim sadece psikyatrik problemin oldugunu konuşmadaki tavrın ve semptomları baz alarak söyledim hayat senin hayatın istedigin gibi yaşabilrsin ben sadece yardımcı olmaya çalışıyorum hal ve tavırlarından yola çıkarak bazı önerilerde bulunuyorum seçim senin sonuçta hayırlı akşamların olsun
|
Allah senden ve senin gibi olanları razı olduğu kullari arasına alsın bilmeyen benim cahilligime ve cahil cesaretime ver sözlerindeki maksat seni tenkit etmek zinhar değil yaşadıklarım o acayip ki anlatmak na mümkün her yazdığımıda yanım da sanki biri okuyor ve kafama sert bir şeyle vuruyor tokmak gibi sen sırtımızı açacak der gibi elhamdülillah bir mursidimiz var lakin sıkıntılardan dolayı gereklerini yerine getiremiyorum.cozmeden bu durumu sanki birine zarar verecem ama bazen yunus emrenindedigi aklima geliyor ölen hayvan imis bedenler olesi degil..