Alıntı:
Serasker Nickli Üyeden Alıntı
Dostum psikolojinin tanilayamadikladiri durumlar vardir bir insanın duvardan geçmesi farklı boyutlar gibi gibi psikolojik destek almak okumak gibi okumak faydalıdır lakin bir sey istediğin zaman yani ilim kapısında en ağır sınavı istediysen basina gelecekleri bir düşün zordur .bu ilimle uğraşanların en büyük sorunu güvenmemek ilimden kaybetmemek onun icin kimse sendeki durumu anlatmaz ben de bekliyorum Allah için biri gönderir de yardimci ama zor zaten gönderdiği dostu ise yani allah dostu ise yani rahman ise müslüman inanan herkese yardım eder şeytanı ise kendine kullanmak icin ister yani Allahu teala dan yarfim muradim burada vesile olacak biri var mi
Aramakla bulunmaz lakin bulanlar arayanlardi
|
canım kardeşim önce bi gölde yüzmeyi ögrenlim sonra okyanusa balıklama atlarız direk yüzme bilmeden okyanusa atlanırsa sonuç belli önce mürşid sonra ilim sonra cefa sonra eza sonra çile Allahta nasip ederse olur ben sana metafiziksel ve parapiskolojik alanla ilgili birşey söylemedim sadece psikyatrik problemin oldugunu konuşmadaki tavrın ve semptomları baz alarak söyledim hayat senin hayatın istedigin gibi yaşabilrsin ben sadece yardımcı olmaya çalışıyorum hal ve tavırlarından yola çıkarak bazı önerilerde bulunuyorum seçim senin sonuçta hayırlı akşamların olsun