Alıntı:
osman100 Nickli Üyeden Alıntı
tamam işte bende diyorum ki düşünecek birşey yok güzel kardeşim takılma bu kadar rahat hayat basit hayat ne iş yapıyorsun çalışıyormusun zihnini boşaltacak işlere yönel çünkü ben psikoloji okudum senle konuşuyoruz tüm yazışmalarında paranoid kişilik bozuklugun var tekrardan güzel bi psikyatriste gidip herşeyi güzel bi şeklide anlatıp güzel bi tedavi alıp manende temizlenip önüne hayatına bak kafanada birşeyi takıp düşüncelerle zihnini yormayıda bırak Allah şifa versin selametle
|
Dostum psikolojinin tanilayamadikladiri durumlar vardir bir insanın duvardan geçmesi farklı boyutlar gibi gibi psikolojik destek almak okumak gibi okumak faydalıdır lakin bir sey istediğin zaman yani ilim kapısında en ağır sınavı istediysen basina gelecekleri bir düşün zordur .bu ilimle uğraşanların en büyük sorunu güvenmemek ilimden kaybetmemek onun icin kimse sendeki durumu anlatmaz ben de bekliyorum Allah için biri gönderir de yardimci ama zor zaten gönderdiği dostu ise yani allah dostu ise yani rahman ise müslüman inanan herkese yardım eder şeytanı ise kendine kullanmak icin ister yani Allahu teala dan yarfim muradim burada vesile olacak biri var mi
Aramakla bulunmaz lakin bulanlar arayanlardi