Selamun Aleyküm Arkadaşlar,
Aşağıdaki yazıda kendinizi nasıl tedavi edebileceğiniz hakkında bir yazı var. Allah Şafi ismi ile şifalar versin. Amin.
Allah’ım şimdiye kadar yaptığım, bundan sonra yapacağım, gizlediğim ve açığa vurduğum, benden daha iyi bildiğin günahlarımı affeyle. Öne geçiren de Sen, geride bırakan da Sensin. Senin her şeye gücün yeter. Hadisi Şerif Buhari, De’avat, 60 Müslim , Zikir 70
Hastalık Nedir?
Hastalık ya da sayrılık beden veya zihinde meydana gelen dert ve görev bozukluğuna yol açan belirli bir anormal duruma verilen isimdir. Hayatımızın akışını bozan, yaşam konforumuzu bozan her durum hastalık olarak düşünülebilir. Manevi tedaviler ağırlıklı olarak, Tıp Bilimi tarafından çözüm bulunamayan bedeni ve ruhi rahatsızlıklar ile ilgilenir. Diz ağrısından şizofreniye, çocuk olmamasından konuşma zorluğu yaşanmasına kadar her durum kapsamı içerisindedir.
Burada ki en önemli ayrıntı, hastalıkların sebebinin çoğu zaman biyolojik değil, göremediğimiz zararlı manevi varlıklardan kaynaklanıyor olmasıdır. Biyolojik kaynaklı hastalıklar olması gerektiği yerde, hastanelerde tedavi edilmelidir ve manevi tedavi isteyenlerden önce tıbbi yardım almaları şart koşulmaktadır. Bu durumda olanlar önce sağlık tesislerine yönlendirilmektedir.
Manevi Alemden Kaynaklı Sorunlar Nelerdir? Nasıl Anlaşılır?
Tıp Bilimi ile kesin çözüm bulunamayan her türlü sorun kapsam içindedir. Genellikle derdine derman arayan insan, inanmasa da son çare olarak bu yola başvurmaktadır. Kişinin kendinden, eşinden veya her ikisinin soylarından gelen günahlar nedeniyle gayri müslim manevi varlıklar insanlara rahatsızlık verebilmektedir. Vücut azalarını taklit ederek yerleşen, çalışmasını bozan bu varlıklar hastalıklara neden olmaktadır. Vücut içerisinden beslenir ve buraya atıklarını bırakırlar. Her iki durum da hastalık kaynağıdır. Gıybet, iftira, zina, haksız kazanç, faiz, inkar, büyü, nazar, beddua, fal ve Allah’ın yasak kıldığı her durum için şeytan ve ifritler ruhsat kazanmaktalar ve sorunlara neden olmaktadırlar.
Şeytanın Ruhsat Kazanması Haklı Olması Ne Demektir?
İnsan, Allah’ın yeryüzündeki vekilidir halifesidir. Allah’ın emir ve yasaklarına uygun yaşayan bir insan Ruh Kalkanı ile korunmaktadır. Hiç bir şey yapamazlar. Bizler sadece bilmediğimiz ve düşmanımızı tanımadığımız için kendimizi korkuturuz. Şeytan ve ifritlerde bu korkudan beslenir. Yıllarca şeytandan kaçmamız gerektiği anlatılıp, öğretilmiştir. Kaçmak çözüm değil; çünkü zaten damarlarımızda dolaşmaktadırlar. Bu nedenle Allah’ın halifesi olan insana kaçmak değil, mücadele etmek yakışır. Müslümanlar şeytanı rahatsız etmeliler ve hareket alanını daraltmalıdırlar. Ne zaman Allah’ın hudutları aşılır, yasaklar çiğnenir o zaman bu varlıklar Ruh kalkanını geçer ve vücuda yerleşir. Yerleştikleri bölgeden başlayarak hastalık üretirler. Bu durumdan itibaren konu Tıp İlminin dışında seyretmektedir. Yapılan tıbbi tedaviler sadece geçici ve kısmi rahatlama sağlar veya sağlayamaz. Burada kişi inancı durumuna göre enerjicilere, çakracılara, meditasyona ve muskacılara başvurabilir. Şeytani yöntemdir bunlar. Veya bunlara inanmaz bilim ne derse onu yaparım diyebilir. Maddi çıkar aramayan Allah Rızası gözeten Havas ilmi sahibi hocalar, Ledün İlmi sahipleri İslam’a uygun tedavi yöntemleri vermektedir.
Burada ayırıcı ve önemli olan, menfaat beklenmemesi, yapılan işlemlerin tamamıyla İslam çerçevesinde olmasıdır.
Manevi Tedavi Aşamaları Nelerdir?
Burada yol ikiye ayrılmaktadır. Manevi şifaciların yapacakları ve dert sahiplerinin yapacakları.
Dert Sahipleri:
Önemli bir hatırlatma yaparak başlamak istiyorum;
Görevler samimiyetle, sürekli ve eksiksiz yapılmaya çalışılmalıdır. Özellikle kalben verilmeyen helallik ve tövbeler nedeniyle tam olarak iyileşme sağlanamayabilir. Veya tedavi uzayabilir. Şeytan burada devreye girerek, yapılan ibadetlerin işe yaramadığını insanın içine düşürerek kişinin imanını bile almaya varacak vesvese verebilir.
– Öncelikle tüm vazifeler Allah Rızası için 40 gün yapılmalıdır.
– Vazifelere ömür boyu yapılma niyeti ile başlanmalıdır. İyileşme sağlandıktan sonra tekrar edebilir.
– Öncelikle hak helallikleri tüm kullara, varlıklara verilmelidir. (Yazı sonunda detaylandırılacaktır)
– Soy tövbesi yapılmalıdır. (Yazı sonuna eklenecektir)
– Sıkça sadakalar verilmelidir.
– Yatsı namazından sonra 2 rekat Tövbe Namazı kılınmalıdır.
– Sabah namazından sonra En az 21 Ayet’el Kürsi okunmalıdır. Fazla olması iyidir.
– Ya Mezcelin Ya Bezcelin esmaları en az 66 defa okunabilir. Faydalıdır. Tuza ve suya okunabilir.
– Muska, Cevşen ve okunamayacak kadar küçük Kur’an-ı Kerim’ler, uçları açılarak içlerine su girecek şekilde suya atılır. Evden ve üzerlerimizden uzaklaştırılır.
Manevi Şifacılar:
Manevi Şİfacı’lar dert sahibinin durumunu Manevi Hocalarına sormaktadır. Kendiyas Hazretlerine ve Ayet’el Kürsi hadim ve hüddamlarına. Sadece isim ve yaşadığınız sorunları kısaca yazmanız yeterlidir. Bazen dertli kardeşlerimizin sayısının fazla olması nedeniyle resim istenebilir. uzaktan veya yan bir profil resmi yeterlidir. Özel bir şey istenmemektedir. Bunun için bir arada olmak gerekmez. Sesli iletişim gerekmez. Maddi çıkar kesinlikle beklenmez. Farklı kişilerde aynı rahatsızlıklar yaşansa bile her kişinin hastalık nedeni başka olabilir. Musallatlara ruhsat aldıran, ruh kalkanını deldiren sorunun gerçek kaynağı tespit edilir. Ve öncelikle dert sahibinden bu sorunu çözmesi istenir. Manevi görevlere devam edilerek tedaviye başlanır.
Manevi Tedavi Nasıl Yapılır?
Müslümanın müslümana duası etkilidir. Peygamber Efendimiz’in dediği gibi birbirimize ettiğimiz dualar günahsız ağızla yapılmaktadır. Hâl İlmi’ne sahip veya el almış olan manevi şifacılar, dert sahiplerine dua etmektedirler. Muska gibi şeyler zaten uygun görülmez, yapılmaz.
Manevi Tedavi Ne Kadar Zaman Alır?
Bu durum kişinin yaşadığı sorunlara, bu zamana kadar vücutta oluşan hasarın büyüklüğüne ve kişinin gayretine göre değişir. 2 gün, 2 ay veya 2 sene olabilir. Gayretle sonuç daha hızlı alınabilir. Dert sahibinin durumuna göre, haftanın belirli günleri dua edilir ve Allah’tan hasta kulu için şifa istenir. Burada sonuca götürecek olan kişilerin samimi inancı, ibadetlerini yerine getirmeleri ve en önemlisi ÖMÜR BOYU İSLAM’A UYGUN YAŞAMAYA çalışmalarıdır.
Bu yazı ile birlikte kendim dahil, herkes için Rabb’imden kalbi, bedeni, ruhi, ahlaki şifalar diler, çokça dualar alarak yaşamayı talep ederim.
Selam ve Selametle
NASUH (KISA) TEVBE VE HAK HELALLİKLERİ
EUZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Aşağıda zikredilen tüm tevbeler ve helallikleri tam bir teslimiyet ve samimiyet içerisinde okuyarak, anlayarak, uygulayarak hayatımıza geçirmemiz, üzerimize gelen bütün şerlerin kapanmasına veya hafiflemesine ve ayrıca yaşadığımız tüm hastalıkların şifasına sebep olmaktadır.
Bizler birer vesileyiz. Tüm bunları sadece Allah (cc) rızası için yaparsak, ömrümüzün sonuna kadar uygular ve başkalarına ulaştırırsak faydasını hem bu dünyada hem ahirette göreceğiz İnşaallah.
“Rabbimizin rızası için, Peygamberimiz Aleyhisselatu Vesselam Efendimizin razı olması ve sevinmesi için, tüm alacaklı olduğum kul haklarımı dağlara taşlara toprağa eşyalara, anneme, babama, kardeşlerime, eşime, evlatlarıma, komşularıma, hayvanlara, insanlara, yarattığın tüm kullara, bana hak borcu olan tüm yaratılmışlara helal ediyorum YARABBİ! Hakkımı helal ediyorum YA Rabbi! Hakkımı helal ediyorum YA Rabbi!
SADECE SENİN RIZAN İÇİN HAKKIMI HELAL EDİYORUM YA RABBİ.
Ben affettim sende affet ve merhamet et Ya Rabbi. Dilimle nefsimle bedenimle tüm azalarımla bilerek ya da bilmeyerek işlediğim tüm günahlarım için senin af ve mağfiretine sığınırım Ya Rabbi.
Allah’ım kullarından; gıybet ettiğim, iftirada bulunduğum, hor ve hakir gördüğüm, alay ettiğim, küçümsediğim insanlara, eziyet ettiğim insanlara ve kullara, dilimle yaptığım tüm kötü sözlerden ve zulümlerden tevbe ettim Ya Rabbi. Estağfurullah!
Allah’ım soyumdan ölmüş akrabalarıma ve sağlara, çevremdeki tüm insanlara yaptığım dedikodu, kınama, suizan haset, kibir, koğuculuk ve beddualardan tevbe ettim Ya Rabbi! Estağfurullah!
Allah’ım verdiğin hayata ve kadere, anneme babama evlatlarıma, sağlığıma hastalığıma, hayırlara ve şerlere, yediğim içtiğim giydiğim tüm nimetlerine isyan ettiğim ve şükürsüz davrandığım için tevbe ettim Ya Rabbi. Estağfirullah!
Bana verdiğin vücuduma, tüm azalarıma yapmış olduğum tüm şükürsüzlükler için tevbe ettim Ya Rabbi. Estağfurullah!
Ve bu azalarımdan:
GÖZLERİMLE haram olana baktım, kınadım.
KULAKLARIMLA gıybet ve dedikodu dinledim.
ELLERİMLE hakkım olmayana el uzattım, insanlara ve hayvanlara zulmettim, vurdum, can yaktım.
DİLİMLE yalan söyledim, iftira attım, tehdit ederek konuştum, eşimin ve kardeşlerimin gönlünü kırdım, anne-babama asi oldum karşı geldim, yaşamaya isyan ettim, ölmek istedim, lanet ettim ve beddua ettim.
MİDEMLE helal olmayan şeyleri yedim içtim, bilerek ya da bilmeyerek faiz sistemine destek oldum, faiz yedim ya da yedirdim. Ailemin de faiz alıp vermesine sessiz kaldım.
BANA EMANET VERDİĞİN VÜCUDUMLA gusülsüz dolaşmaktan, boy abdesti almamaktan, abdest alırken kurallara riayet etmemekten ve eksik aldığım tüm gusüllerden tevbe ettim YA Rabbi! Estağfurullah!
BESMELESİZ yediğim içtiğim her gıdadan, attığım her adımdan ve her hareketten dolayı tevbe ettim YA Rabbi Estağfurullah!
Ya Rabbi bana emanet verdiğin bu vücut azalarımla işlemiş olduğum, zahiri ve batini tüm günahlar için tevbe ettim Ya Rabbi Estağfurullah!
KALBİMLE VE RUHUMLA BESLEDİĞİM kibir, kendini üstün görme, düşmanlık, kin dünya ve mal hırsı, aç gözlülük, kıskançlık, hıyanet, kendini aşırı yerme, sevgisizlik ve merhametsizlik ve en önemlisi senin HZ. Kuran’da bildirdiğin ilahi emirlerine, farzlarına bilerek ya da bilmeyerek itaatsizlik ettiğim için tevbe ettim YaRabbi! Estağfurullah!
Ayrıca Resulallah Sallallahu Aleyhi Vesellem Efendimizin Sünneti Seniyyesine kalbimle itaat etmemekten, uygulamamaktan ve aileme, çevreme anlatmamaktan tevbe ettim Ya Rabbi Estağfurullah!
Ya Rabbi;
İşlediğim her türlü zina günahından, mahremiyet sınırları dışında kalan insanlara vücut azalarımı göstermekten, teşhir etmekten, açık saçık gezmekten ve tesettüre riayetsizlikten, tesettürsüzlüğü savunmaktan, kardeşlerimize, evlatlarımıza Rabbimizin emrini hatırlatmamaktan, sessiz kalmaktan, tesettürlü olup da dikkat çekici hal ve davranışlar ile başkalarının göz zinası yapmalarına, dolayısıyla günaha girmelerine sebep olmaktan hem kendim için hem de ailemin, eşimin ve ölmüş olan soyumun adına Tevbe ettim Ya Rabbi. Estağfurullah!
Ya Rabbi,
Soyumdan isteyerek istemeyerek kürtaj olmuş, bilerek bilmeyerek düşüğe sebep olmuş tüm kulların için tevbe ettim YA Rabbi Estağfurullah! Tevbe ettim YA Rabbi Estağfurullah! Tevbe ettim YA Rabbi Estağfurullah!
Ya Rabbi,
Soyumdan ölmüş olan akrabalarımın ve ayrıca geçmişteki tüm ÜMMETİ MUHAMMED din kardeşlerimin adına, kalpleri, ruhları ve tüm azaları ile aynı günahları işleyen ne kadar mü’min, mü’minat var ise onların affedilmeleri niyeti ile Tevbe Ettim Ya Rabbi! Senin sonsuz af ve mağfiretine sığınarak tevbe ettim Ya Rabbi! Estağfurullah! Tevbe ettim YA Rabbi Estağfurullah! Tevbe ettim YA Rabbi Estağfurullah!”
*Tüm bunları sadece Allah (cc) rızası için yaparsak ve ömrümüzün sonuna kadar uygulayıp, başkalarına ulaştırıp onlarında tevbe etmelerine vesile olursak eğer, faydasını hem bu dünyada hem de ahirette göreceğiz inşaallah!
“EY İMAN EDENLER! SİZ ALLAH’IN DİNİNE YARDIM EDERSENİZ, ALLAH’TA SİZE YARDIM EDER VE AYAKLARINIZI SABIT KILAR. (Muhammed 7)”
“İMAN EDİP SALİH AMEL İŞLEYENLERİN İSE TÜM KUSURLARINI ÖRTECEK VE ONLARI İŞLEDİKLERİ AMELLERİN EN GÜZELİ İLE MÜKÂFATLANDIRACAĞIZ. (Ankebut 7)”
Selam ve Dua ile…
Tebliğ dosyası linki. Tıklayarak giriş yapabilirsiniz.
drive.google.com/drive/folders/
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]