Alıntı:
Scrab Nickli Üyeden Alıntı
Hangisini denemek isterseniz diye öneriler sundum hangisine kalbiniz ısınırsa okuyun uygulayın. Okuma sayıları nazar için tek sayılarda okuyabilirsiniz 7,11,21,33 gibi nazar için okuduklarınızı suya nefes edip içebilirsiniz. Niyet ise salavat okuyun euzu besmele okuyun ve "Allah ım doğduğumdan bugüne kadar üzerimde bedenimde rızkımda bilip bilmediğim ne kadar nazar haset varsa şifa ver ve doğduğumdan bugüne kadar bana gizliden açıkdan bilip bilmediğin nekadar sihir büyü gönderme yapılmışsa hepsi çözülsün ve kimler yaptıysa aracı olup sebep olduysa milyon katıyla kendi başlarına geri dönsün. Hayatım güzelleşsin evlilik yollarım açılsın rızık kapılarım kapanmamak üzerine açılsın büyün bedenimdeki maddi manevi marazlardan hastalıklardan şifa bulayım ... Gibi gibi gibi istediğiniz şekilde niyet alabilirsiniz" İyi çalışmalar dilerim Allah şifa versin.
İstihare yapabilirsiniz. Veya ehli birine danışabilirsiniz. Bilen biri bilgi verecektir inşallah.
|
Merhabalar hocam, konu dışında ama sormak istedim yorumlarınızı ve yazdığınız niyetinizi çok beğendim fakat şu kendi başlarına dönsün kısmı bir nevi beddua gibi olmaz mı, Şeytani nefislerine uyarak yapan kişiler netice de onlarda Allahın kulu yani bunun bir vebali olmazmı, Rabbim yapanı islah eylesin diye söylemek manevi olarak daha uygun olmaz mı sizce görüşünüzü almak istedim.