Alıntı:
Zamanedin Nickli Üyeden Alıntı
Anladım bende işte 4 gün falan oldu. Ya d
Bende pek gösterişli kendine bakan biri değilim o yüzden olmaması da normal geliyor ama inşallah çok inanıyorum kendimi de buna hazırlamaya çalışıyorum olsun diye. İnşallah yani bende güzel şeyler yasarim
|
İnşallah sizde fayda görürsünüz inanmak lazım tereddüt etmeden acaba çalışır mı eder mi gibi düşüncelere kapilirsaniz en başta kaybedersiniz
Alıntı:
Zamanedin Nickli Üyeden Alıntı
Anladım bende işte 4 gün falan oldu. Ya d
Bende pek gösterişli kendine bakan biri değilim o yüzden olmaması da normal geliyor ama inşallah çok inanıyorum kendimi de buna hazırlamaya çalışıyorum olsun diye. İnşallah yani bende güzel şeyler yasarim
|
Birde bir dua paylaşayım sizinle uygulayınız baya işe yarıyor herşeyde olduğu gibi bunda da niyet önemli
Bismillâhirrahmânirrahîm
Yâ bâisü entellezî teb'as esirri hayâtike ilelgulûbi vessudûri ve entellezî evcedte rûha nefhâtike liintizâmil'umûri ve entellezî sahhahte damâiri esrâri ehlilkeşfi birrûhi ve beaste rusulike ve enbiyâike biizhâri sirrilgadri ve keşfi bilâike
es'elükallahümme bibestı ve lâyetike fî gulûbi evliyâike ve bisirri nübüvvetike fî sıdûri enbiyâike en tec'alenî men'ûten ilâ eğ'mâlî ve ef'âlî müntemiran bigudratike fî ehvâlî ğâliben alâ emrî bâliğan alâ mebleğilbulûği fî zikrî fâniyen bivezâifi hamdî ve şükrî âyiben ileyke fî sirrî ve cehrî âhizen ılmî ve amelî ve eyyedenî bigudratike fî icâratilkemâli ve
enâletidderacâti inneke entallâhurraûfu bil'ibâdi ve muîdu ecsâmehüm ilelmeâd.
Günde birkez okunur. ilk günden itibaren etki ediyor. Bir kardeşime tecrübe ettirdim. telefonları susmamaya başlamıştı
abdestli ve kıble yönünde diz üzerinde okunmalı. makbul olan yatsı namazı saatınden sonra.