Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
1. Daha doğru dürüst tabii olduğun üstadın yok ilimde yetişmen yok kontrolsüz bir hoca zikir veriyor ayrıca ya hüddam ya mübarek nedir ( benim bildiğim bize öğretilen tek zikir sahibi Allah CC dır onun isimleri zikredilir iamin görevlisi o isme hürmet kudreti ile celb olur ) anladınmı..
2. 1 cin vermek nedir gücü nedir açtın kimsesiz göz kulak perdeni o cin sana yapılacak saldırıda seni yada ona yapılacak saldırıda sen onu koruyabilecekmisin?
3. Hatırla cin verdim demek vebaldir ilimsiz kişiyede o cinede eziyet olur hesabı vardır..
4. Mürşid mürşid mürşid hep dedim göz kulak açınca misafir çok olur evde sen ve ailen tehlikede olacaksınız bir hoca seni her zaman manen gözetlemez hocam yetişin dediğinde kimse yoksa o zaman bu işin ciddiyetini anlarsın ama geç olur şimdilik bu kadar...
|
Her yönden şeytan kazanıyor ki bu gayet normal namaz kılıyoz kuran okuyoz ama ne kadar ilerlemek istersen iste ne kadar çabalarsan çabala boş istihare yatıypz mürşid buluyoz yok bu seferde şeytan kandırıyo olabilir mürşid kılığına girmiş olabilir ne yaparsak yapalım 0 en başa dönüyoz çok garip bu işin sonu ne olcak onu da bilmiyorum