Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
bu çok yanlış, bu ilimde hatir icin zemini olnayan birine cin verilmez, önce göz ve kulak açılir ki bu hoca gözetiminde belli bir surede olur bu sure 2 yıls kadar uzayabilir, ve bu acilma ucin gerekli zikirleri talebenin istidadina gore hoca verir, yani senin durumun bastan hatali , belki gözün kulagin hic acilmayacak bu nasip meselesi,
ayrica 1 tek cinle hic bir sey yapilamaz bu ilim ekip meselesi , mesela musallat alirken varliklarin bir kismi koruma yapar bir kismi islemi uygular, tek cinle olacak bir şey değil....
|
Ben daha önce bir hocaya başvurmuştum bana 40 gün riyazat verdi riyazatın 15-18 gün arasında rüyamda bir kulübede yemek yiyordum arkamda bir insan ve köpek vardı o rüyadan sonra hocam bana entel baki ya hüddam ya mübarek zikrini verdi aylardır onu çekiyorum gözümde mavi yeşil renkler parlıyordu bu zikire devam ederken zikri veren hocaya whatsaptan yazdığımda kendisi cevap vermeyince bende başka birinden yardım almaya karar verdim aslında verilen zikire devam ediyorum ama insanın feneri olmayınca denizde yönünü bulmakta zorlandığından bende başka bir hoca ile görüşmek istedim ve oda bunu yaptı. Aslında elinde çok kuvvetli cinleri var 10-15 tane ve kendi mührü var eğer siz beni yönlendirirseniz bende cinleri olan kişiyi yönlendirebilirim