Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
cini veren hocan niye bu konuda yardimci olmuyor, ayrica gozü kulagi kapali kisiye ne amacla cin verdi hocan, bu cok garip
|
Hoca ile bir arkadaşım aracılığı ile tanıştım İmas hocam, tanıştığım hoca daha önce kimsenin emrine cin vermemiş kendisi çocukluktan göz ve kulak perdesi açılmış ve varlıklara sahip. Beni kıramadı emrime verdi emir verirken göz ve kulak perdemi açması için cine emirde verdi. Ben açılım ne zaman açacak dediğimde zamanla açılır dedi başka bilgi vermedi beni yönlendirmedi bende bu işi daha ehil olan üstadlara sorma gereği duydum. Hocam bana yol gösterirseniz minnnettar olurum
Alıntı:
Scrab Nickli Üyeden Alıntı
Kişisel olarak Melik esmasının sırrını kaldıramadığımdan dolayı ağır geliyor. Örnek verdim sadece orada. Kulak açılımı böyle açılımlarsa süre Allah ın izni ve sizinde çabanız gayretinizle oluyor. Yani sürekli her gün en az ebced değeri kadar okuyun. Önerdiğim esmaları araştırın kalbinin tatmin olsun içeriğini bilin sonra okumak isterseniz düzenli okuyun güzel faydaları vardır istediğiniz şeyde belki o esmalar içindedir. Allah yardımcınız olsun.
|
Allah razı olsun yardım için teşekkür ederim