Lanetli apartman
Selamun aleykum herkese hayırlı sabahlar uzun süre forumda yoktum internet direğine isabet eden kurşunlardan dolayı İnternete giremedim evet başlıkta yazdığım gibi artık bu evin ve apartmanın belalı bir kesken olduğu kesinleşti en son ev sahibimiz intihar ettikten sonra onun yaşadığı evi ailesi kiraya verdi kiraya gelen kişilerin oğlunu elektrik çarptı ve adamıda ölen ev sahibinin alacaklıları ölmediğini zannedip kiracıları kurşuna dizdiler kursunlardan bir tanesi kedimize isabet etti ve yaşamını yitirdi kardeşim cezaevine girdi bu yer gerçekten lanetlimi sebebi bulunamayan iğrenç bir koku var binada sanki bütün duvarları gözyaşıyla yıkanmış bahçeye ektiğimiz hersey soluyor girenleri delirtip öldürüyor sanki etraftaki insanlar ölüm apartmanı diyorlar size sorum mekanlar meskenler kötülüğü üzerine çekermi ev sahibinin eşi geldi eşinin hatırası olan banyo dolabını söktürdü ama onu bile alamıyorlar taşımak için gelen kamyonet lastiği patlayıp devrilmiş kiminize göre senaryo gibi gelebilir fakat en son dolabı almaya gelenler dolabi kaldırırken içinden ölü kuşlar çıktı bu kadar olan olaylar tesadüf olabilirmi artık öyle bir noktaya geldimki en sonunda gazı açıp çakmakla kendimide evide heryeri yakıp patlatıcam etrafımda kimse kalmadı annem kardeşim herseyim bitti yok oldu hayata tutunacak hiçbir dalım kalmadı kendi sesim yankılanıyor evin içinde acaba rahmetten ebediyen uzaklaştığımı hissediyorum evdeki bütün dua kitaplarını sobada yaktım
|