13.10.24, 00:06
|
Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Cyra Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim ne hissettiğini anlayabiliyorum ama yapma, Eski eş ihanet, şiddet, psikolojik şiddet, taciz, aileme zarar verme, maddi zarar hepsini yaşadım sadece bir kere artık dayanamadım beddua ettim onda da çok pişmanım, sabrettim şimdi duyduğum ise hallerinin ailecek kötüye gittiği beni unutturacak dertlerle uğraştıkları, sen yapacaksın belki hayatı zindan olacak belki sakat kalacak belki ben ne yaptım çok pişmanım diyecek, peki bu yaptığına karşılık o kötülük Allah katında sana dönerse ne yapacaksın, Bu forumda olduğuna göre inancın var, Koskoca Peygamberler, evliyalar yapmamış sabretmiş, Velev ki yaptın tuttu senin o zalimden ne farkın kalacak, Senin bu yaşadıklarını Rabbim görmüyor mu sanıyorsun, inan seni senden iyi biliyor e hepsi Rabbimin izni doğrultusunda ise demekki bu zulümlere karşılık sabrının mükafatını verecek belkide yıllardır yaptı sen sabrettin sonuna geldin, bozma kalbini güzel kardeşim inan affettim Rabbim sana havale ettim demenin o iç huzuru o kadar güzel ki sonrasında düşmanın kıvranıyor ben bu insanı yıkamadım hala nasıl bu kadar güçlü ayakta kalabiliyor diye, belki de son düzlüktesin bu kadar sabretmişsin bozma niyetini Allah'a sığın.
|
onu allah affetsin ben affetmicem elimden geleni yapıcam
herhangi biri yardım ederse sevinirim bu iş için güçlü bir uygulama
|