Alıntı:
Ok48 Nickli Üyeden Alıntı
Özür dilerim bagislayin bilemedim 🤲 ben herkese abi abla olarak yaklasirim akil yasta degil basta derler saygiyla yaklasirim hep kucuk olsun buyuk olsun hayat kimisine acı hemde cok ben en yakinimi doktora goturmustum 3 ay ömrü var güzel vakit gecirin dediginde anlamistim zamanin kiymetini hic belli etmeden 3 ay yasadi sonra vefat etti ve ben bunu bilerek yasadim 3 ay ve hic soylemedin kendisine umudunu kaybetmesin diye umudunu kaybetmek cok kotu birsey iyiki soylememisim diyorum simdi kendimi gordukce umarim hersey gonlunuzce olur guzel insan iyiki varsiniz sagolun
|
Est. Ne özürü olurmu öyle şey, tahmin edebiliyorum çaresizliği, içinizden geçen düşünceleri ölüm konusunda ben biraz şöyle düşünüyorum, yokluklarına üzülmek çok acı bir alışkanlık bir düzen var ama diyorsunuz ki doktora gittik bir sağlık sebebi ile vefat etmiş yakınınız, ama benimde şahit olduğum ölmeyip çok ağır ağrılı bir hastalıkla imtihan olup ölmek için dua eden insanları gördüm, Yanınızda olmalarını dilerdim ama Rabbimin biçtiği ömür bu kadarmış kim bilir belki bir dakika sonrasına çıkmaya garantimiz bile yok bizimde, Rabbimin huzuruna temiz gidebilmek değilmi önemli olan sizin belki erken olmuş ama her insan bu dünyada imtihan olacak demişler sizinde imtihanınız bu demek ki , Allah sizi ebedi cennette buluştursun burası zaten geçici Baki olanda mutlu olursunuz inşallah. 🙏