Alıntı:
Cyra Nickli Üyeden Alıntı
Abi değil ablayım hatta yaşça büyük ihtimalle sizden küçüğüm bazen insan yaşadıklarında şöyle olsa böyle olurdu diye başka insanların hayatını gördükçe hayıflanıyor, keşkeleniyor, inan aile kaybını yaşamadım Allah size metanet dayanma gücü versin ama ailem yanımda şuanda onlar için çok üzülüyorum yaşadıklarına geçmişten beri maddi manevi çektikleri dünya sınavlarına, inan elden gelmeyince varlıkları da kayıpları da zor, bende mucizeye inanmam ama Allahın adaletine sabrın mükâfatına bitti dediğin yerden ayağa Rabbimin inayeti desteğiyle kalkanın bir daha asla sırtının yere gelmeyeceğine inananlardanım Dualarınız için çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun , bilmukabele, ben inanıyorum herşeyin güzel olacağına, Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.
|
Özür dilerim bagislayin bilemedim 🤲 ben herkese abi abla olarak yaklasirim akil yasta degil basta derler saygiyla yaklasirim hep kucuk olsun buyuk olsun hayat kimisine acı hemde cok ben en yakinimi doktora goturmustum 3 ay ömrü var güzel vakit gecirin dediginde anlamistim zamanin kiymetini hic belli etmeden 3 ay yasadi sonra vefat etti ve ben bunu bilerek yasadim 3 ay ve hic soylemedin kendisine umudunu kaybetmesin diye umudunu kaybetmek cok kotu birsey iyiki soylememisim diyorum simdi kendimi gordukce umarim hersey gonlunuzce olur guzel insan iyiki varsiniz sagolun