Alıntı:
osman100 Nickli Üyeden Alıntı
şimdi madem musallat yönünden bir sıkıntı yok şöyle sorayım ozaman 1sene önce bu olay başlamadan önce herhangibi travmatik bir olay yaşadınmı bir yakınını kaybettinmi bir ilişkin varmıydı ayrılık durumu yaşandımı herhangibi bi travmatik olay yok ve yıllardan beri aynı düzen gittigin halde son 1yılda bir anda ortaya çıktıysa serotonin inhbitörlerinde düşüş vardır ilaç tedavisi alıp tekrar düzene sokman lazım en az 1sene ilaç tedavisi + spor 6ayda bir de hacamat tavsiye ederim çok faydalıdır sünnettir sülükde yaptırabilirsin ve bir anekdot daha vereyim bagırsaklarına dikkat et bagırsaklar da vucudn 2.beynidir yani beslenme su orucu tutabilirsin araştır yalnız kalmamaya çalış geçmş olsun
|
Ne oldu derseniz ben hiç beklemediğim bir kisiden darbe aldım. Bu cok yakın dostum ama benim yaşım küçük zaten belki de bu yüzden bu kadar erken bir ihanetle sarsıldım .. O günden sonra toparlayamadim . Nefis olarak Canim hiçbir şey çekmez gezmem bir yere gitmem. İse gidip geliyorum o da mecbur. Kimseyle görüşmek istemiyorum arkadaş istemiyorum arkadaş olmak isteyenlerle direkt mesafe koyuyorum. Bende kendimi çözemedim