Alıntı:
Cyra Nickli Üyeden Alıntı
Çok üzüldüm inan ki kardeşim, müminin mümine duası makbuldür hayırdır demişler, Rabbim sana sağlık, sıhhat afiyet versin, Zorluklarını kolaylaştırsın, İnan çevreme bakıyorum herkes öyle farklı dertlerle imtihan oluyor ki, Kadere iman etmek inancımızda var fakat Kader hayrete aşıktır da derler, Kalbi güzel hocalarımız çok güzel yorumlamışlar, bende nacizane çok sıkıntıda olan bir insan olarak hep inancım şu yönde Rabbim sevdiği kulları imtihan edermiş belki bu dünyada belkide ahirette çektiklerin selametine kurtuluşuna vesile olsun inşallah, Allahın emri her an hazırım demişsin ama ya belkide bundan sonrası yeni bir hayata başlayacaksın kim bilir sadece Rabbim bilir, sen dua da ısrarcı ol inşallah bu süreden sonrası Hayatının dönüm noktası olur Güzellikler huzur mutluluklar getirir, Allah yar ve yardımcın olsun.
|
Ne diyecegimi bilemedim kiymetli abim Allah bir degil bin kere razi olsun düşünüp benim icin yazmissiniz Allahim gönlü güzel insanlara güzellikler versin inşallah dertlerini tasalarinizi tek tek bitirsin benim sizlere tek yardimim bu olur benim hayat duzelmesede olur belki sizlerinki bu vesileyle iyi olur kimin duasi kime fayda eder bilinmezki 😇 Evet biraz fazla yorulduk hirpalandik ümitliyim desem yalan olur bana yakismaz en yakinimi topraga verince yanliz kaldigimda bir cikar aradim cok zor durumdaydim ustune tuzu biberi bir aci yasadim herseyimu kaybettim nereden baslarsin nereden toplarsin yas omrun yarisini gecmis mucizeye tesadufe inanmam bu nedenle eger mucize denen olay gercek olsaydi belki oyle bir cikis yolu olurdu Allah razi olsun guzel dilekleriniz icin guzelllikler sizleri bulsun hayata dair umudunuz var ise bana nasip olacak mutluluklar sizlere nasip olsun hersey gonlunuzce olsun Allah buyuk 🤲