Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
aga yok burda agayı git köyunde ara,
sonra kimi zarflayacagini ben sana söylerim,
zirvalayip durma, VAKIA ne demek biliyormusun, oyle zarflama zımbalama aga gibi sokak jargonuyla konuşma terbiyeli ol,önce o sokak agzini ögrenecegine VAKIA ne demek onu ögren,
sonra al o bilekligini boynuna tak....
|
Ohooo terste yapıyoruz sizede bu yakışır gibi vakıayı bilemeyebiliriz aga büyük anlamına geldiğinide bilmemek senin eksikliğin boyuna takılacak olsaydı yapan hoca bileklik yapmazdı köymüş o köyü yaratana kurban ol sen önce yaratılana saygı duy AGAAA sonra bakarız diğer konulara bişeyleri bilmek insanlara laf sokmakla olmaz yaptığın işin bu olaya tamamıyla ters önce sen uslüp öğren sonra çık karşıma benim uslubum konuyu açarken belliydi ama sayenizde dağıldı AGAAA adamlık düzgün konuşmakta değil adem olmakta olur sende bu sözümü BOYNUNA TAK takabiliyorsan @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] burnuma kirbir kokusundan başka bişey gelmedi hadi ben boşum sen öğrendiklerinle dolamamışsın git sen kendini doldur sınra bi daha konuşalım sokak ağzı kibirden uzaktır Allahıma şükür senin teriminle vakıa sokaktadır hergün o sokaktan geçersin ama anlayamamışsım...