Alıntı:
avalane Nickli Üyeden Alıntı
Selamunaleykum, yillarca büyuye ugramis ve buyu sonucu musallatta maruz kalmistim. Şükür Rabbim şifami verdi. Sabah -akşam korumalar ayetel kursi okuyorum. Teheccud namazini kilmak nasip oluyor. Sabah namazindan sonrada ayetel kursi okuyup uyuyorum ama uzun bir aradan sonra çok kotu korkunc ruya gordum. Musallatli oldugum zamanki gibi. Ruyamda geri gelmis ama bebek boyutunda sonra 2 yasindaki cocuk boyutuna geliyor kuran okumami engelliyor. Lailahe illahi zorluk cekerek okuyorum ve ayaklarindan tutup lailahe illah diyerek öldurmeye calisiyorum. Ruyam boyle ve cok korktum. Musallat geri mi geliyor yok olmadi mi yada buyucu dusmanimiz tekrar buyumu yaptiriyor. Uyarici bir ruyami. Dua edip yatiyorum 5 vakit namazi kiliyorum teheccud kiliyorum 2 aydir hic birakmadan ama neden korkutuldum. Lutfen bilgi verirmisiniz?
|
Dua ve ayetlerin kendi başına fayda edebilmesi için mutlak bir inançla ve şüphe duymadan ve hatta düzeleceğine kalpten inanarak edilmesi durumunda ateş olur etraftaki imansızları yakar. Dua dan ziyade imanını tazele, tövbe et, kalpten pişman ol, Allahtan affını dile. Sonra yine dua et hatta tahassun koruması yap bakalım yanına yaklaşabileceklermi. sonucu paylaşırsın Allaha Emanet Ol.
Terbiyeden yoksun bir servet insanı Karunlaştırır.
Ahlâksız ilim insanı Bellamlaştırır…
Güç zehirlenmesine müptela olmuş lâ dini düzen dünyaya bir yüktür.
“Kibirlenenler için cehennemde bir yer mi yok?” (Zümer Suresi 39:60 ).
Belam= terbiyesiz, aç gözlü, pisboğaz, obur
2. Bel'am din pazarlamacısıdır
|