Alıntı:
Cyra Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar herkese Selamın aleyküm, ben bir konuda danışmak istiyorum tecrübe eden kardeşlerime hocalarıma, malum rızık borç geçim sıkıntısı bereketsizlik herkeste neredeyse hanede var, günlük Vakıa Suresi okuyordum, Teeccüd namazı kılmaya çalışıyorum, Günlük 100 Adet ' La ilahe İllahül melikül hakkul mubin' çekiyorum, biraz araştırdım Vakıa Suresinin bir okunuş şekline rast geldim. 1. Gün 1 tane , 2. Gün 2 tane diye 41. Gün boyunca artırarak okuma usulü varmış, buna başlamaya niyet ettim, Sormak istediğim husus şu şekilde,
-Bu şekilde okuma usulü doğru olur mu ?
- Tavsiye ettiğiniz, aslında doğrusu böyle yapılmalı dediğiniz bir okuma adeti günü saati vs. Varmıdır?
- Esma çalışması yaparken yaptığımız gibi malum gün geçtikçe sayıca fazla olacak sure adeti, Koruma vs. Yapılmalı mı ?
Fikirleriniz benim için çok değerli en ufak önerilerinize açığım.
|
Benim notlarımda ki uygulamalar: Her gün sabah namazından sonra bir defa Vakıa süresini
okuyup, ardından da bin (1000) defa Yâ Kerîm Yâ Vedûd isimlerini okursa, üzerinden bir sene geçmeden Allah Teala hazretleri okuyanı bütün insanlardan daha zengin eder.
Bir tek mecliste 41 defa Vakıa süresini okuyan ve Allah Teala hazretlerinden hacetini isteyen kimsenin en kısa zamanda haceti yerine getirilir. Özellikle rızık konusunda 41 defa okumanın büyük tesiri vardır.
İkindi namazından sonra Vakıa' süresini 14 defa okumak mücerreptir. Defalarca denenmiş ve müspet sonuçlar alınmıştır.
Vakıa süresini devamlı okuyan kimse, Allah Teala nın izniyle rızıklanır ve muradına erişir. Vakıa süresi ve müteakiben Ali İmran suresi 37. Ayet okunmasında rızık için büyük fayda vardır.
Her gün 40 defa olmak üzere kim Vakıa süresini kırk gün üst üste ara vermeden okursa, Allah Teala hazretleri okuyana geniş bir rızık verir, hiçbir meşakkat ve sıkıntı hissetmeden okuyan
buna kavuşturulur.