Alıntı:
Svg Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba kardeşim, yanlış anlamadım. Bazı bakanlıklar memurluğa alırken akıl ve vücut sağlığının yerinde olduğuna dair tam teşekküllü hastaneden sağlık kurulu raporu istiyorlar. Hastanede bundan dolayı 7 farklı bölüme girdim çıktım. Yedek listenin sonunda olmama rağmen alıp gönderdim. Çünkü aylarca gördüğüm rüyaları boşuna görmüş olamam. Geride bırakan da öne geçirecek olan da Rabbimdir. İnşallah öne geçerim.
|
Bir de söyle bir şey var kardeşim. 5 vakit namaz kılıyor musunuz bilmiyorum. Ama gerçekten namaz kilmayan birinin rüyasıyla 5 vakit namazlı birinin rüyası sıhhat olarak farklı olabilir.En dogrusunu Allah bilir tabi. Sonra bu duayı abdestli mi okuyup yatıyordunuz acaba. Abdestli yatmak önemli bunu yaparken. Bir de Bu tarz evlilik gibi iş gibi istiharelerde ben ilim ehlinden duydum ki çok canu gönülden istediğiniz evllik iş gibi şeylerde siz istihare yapmayın. Bilinçaltı veya nefsaniyet karışabilir. Sizin ruh halinize vakıf olmayan anneniz dede nine veya mahalleden bi teyze olabilir onlar yapsın. Sonra işin bir başka boyutu da var. Acaba rüyanızda size memur olacaksın atanacaksin asil listedesin diyenler olmuş ya şimdi siz yüzeysel anlattınız tabi. Ruyada en ufak bir sembol bile anlamı değiştirebilir.. Acaba gördüğünüz rüyada siyah ya da mor renkli nesneler falan var mıydı bunları bilmiyorum.. bir de tüm bunların yanında tabi ki geç de olsa güç de olsa gerçekleşebilir rüyanız . Allah bilir. Bu ihtimaller var. Ruyalara çok ilgiliyimdir. O yüzden anlamaya çalıştım sizin durumunuzu.