Alıntı:
zerya Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm, 2 yıllık çok güzel evliliğe giden bir ilişkim vardı birbirimizin aileleri ile tanıştık her şey yolundaydı. Benim üstüme iftira atıldı onu aldatmışım gibi elimde kanıtlarım yok ispat edemiyorum ama şahitlerim var hepsi de konuştu anlattı ona ben anlattım ama dinlemedi karşı tarafa inandı canımı yaka yaka beni terketti. Üstüme atılan bu iftiradan nasıl kurtulabilirim? Onun gerçekleri bilmesini istiyorum. Elimden geleni yaptım artık bundan sonrası dua, okuma vs çünkü iki tarafında pişman olmasını istiyorum canım öyle yandı ki. Ona karşı ne bir yalanım ne de hatam oldu vicdanım o konuda çok rahat ama içim yanıyor. Öyle ki Allaha inancımı bile sorguladım nasıl neden izin verdi diye
|
Allaha havale edersen 1 ömür hiç durmadan edeceğim bedduadan daha kesin garantili olur,ettiğin beddua varsa geri al..Bir insan beddua ettiğinde ilk kendi etkilenir sonra karşıdaki
Bir çok esma okunabilir bir çok huddam görevlendirebilir helak olana kadar okuma yapılabilir ama bu bize öğretilen Resulullah (S.a.v.) uyguladığı yol değildi.Basima gelen bir çok olayda şu soruyu sorarım kendime ; Peygamberim (S.a.v.) bu durum karsisinda ne yapardi ? Sizde bu soruyu sorun bakalım kendinize..
Sabredip,Allaha havale etmeli
Ben öyle bir Allah tanıyorum ki kimsenin kimsede zerre hakkini bırakmaz..
Siz Allahı nasıl tanırsanız o şekilde muamele görürsünüz,tevekkül edip sabredin..