Alıntı:
everex Nickli Üyeden Alıntı
aÇIKLAMA İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİMeğer paylaşımlara son vereceksen evlilik ve şirinlik rızık ile de paylaşım yapta bu diğer paylaştıklarınla birlikte kullanalım yaşım 41 ne işim var nede evlenebildim bunla alakalı da paylaşırsan ömür boyu duacın olurum
|
Merhaba.
Aşağıdaki çalışmayı sizin için hazırladım istediğiniz herşey ve fazlası içinde mevcut. Aşağıda olanı çıktı alınız ve tütsüleyip niyet ederek katlayınız istediğiniz kare veya üçgen nasıl katlayabiliyorsanız sonra yedi kat streçe sarınız ve nem su geçmemesi için bantlayınız boynunuzda taşıyınız. Bunları yaklaşık 3 saat içinde hazırladım saat bugün ikiden beridir baş ağrısı sinir diş sıkma kusma ağlama gibi şeyler geldiyse ben hazırladığımdan dolayıdır endişelenmeyin. Kustuysanız inşallah faydası başlamış demektir. Size ömrünüzce fayda verecektir Allah'ın izni ile. Sadece sabredin 40 gün süreyle dayanın ağırlıklarda geçer. Ağırlık verdiği an çıkarın yanınızda dursun sonra tekrar takın. Evlilik tılsımıda korumada içindedir. Herşey vardır.
Taşınacak olan:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu aşağıdaki dört çalışmayı da gülsuyu safran veya kırmızı gıda boyasıyla yazıp suya atın yazılar bozulunca beş veya on litre suya aktarın ve her sabah aç karnınıza için. Bedensel ve psikolojik kendinize dayanamadığınız her durum hastalık şeytani işlemler ve nazar gibi kötü enerjiler için şifadır taşıyacaklarınız ile birlikte çok faydalıdır içmeniz. İnşallah istediğinizden vazlası olur kırk bir yıl sonra yaşayacaklarınız bir ömre bedel güzellikte olsun. Sağlıcakla ve keyifli kalın.
Yazılıp içilecek olanlar:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]