Alıntı:
Talipbey Nickli Üyeden Alıntı
|
Allah razı olsun, deneyeceğim.
Alıntı:
Rapunzel35 Nickli Üyeden Alıntı
Aklına kötü birsey gelmesin lütfen bende internetten öğrenmiştim ve gördüğüm rüyaya inandım çünkü sonuçta burada Allah'a dua ettim. Öyle hoca bulup baktırmak kolay degil bu zamanda. Çok zamanını almaz uyumadan önce abdestini alıp okuyabilirsin. Okuduktan sonra kimseyle konuşma mümkünse hemen uyu. Ben rüyayı sabaha karşı görmüştüm. Uyandığında hemen rüya gördüysen anlarsın rüyanı düşün hatırlamaya çalış unutursun.
|
Asla kötü bir şey gelmedi aklıma, Allah razı olsun. Gerçekten işin ehli birini bulmak çok zor.
Alıntı:
Kasif4141 Nickli Üyeden Alıntı
Rabbim maddi manevi ferahlık versin
|
Aminnn, Allah razı olsun.
Alıntı:
Hafizem Nickli Üyeden Alıntı
O'na Sığınacaksınız kardeşim. Ne olursa olsun umudunu kesme. Faiz girdiyse işin içine olabilir kardeşim Rabbim ferahlığı çıkarsın çok zor bir durum yaşayan anlar. Faiz olduysa tövbe edin. Bilip bilmediğimiz tüm günahlarımıza tövbe ediyoruz diye nasuh tövbesi yapın samimi bi şekilde İnşaAllah yol açacaktır. Kim Allah'a bir adım giderse O koşarak gelir hadiste buyurduğu gibi.
|
Faiz girdi ama bizim sıkışıklıkta yardım istediğimiz insanlar bizden faiz istediler. Allah razı olsun Nasuh tövbesini edeceğim.
Alıntı:
Yusufiyeli Nickli Üyeden Alıntı
Abdullah ibni Abbas radıyallahu anhümâdan rivâyet edildiğine göre şöyle demiştir: Bir gün Hz. Peygamber’in terkisinde bulunuyordum. Bana, “Evlat! Sana birkaç söz belleteyim” dedi ve şöyle buyurdu: “Allah’ın emir ve yasaklarını gözet ki Allah da seni gözetip korusun. Allah’ın (rızasını) gözet ki O’nu karşında bulasın. Bir şey isteyeceksen Allah’tan iste. Yardım dileyeceksen Allah’tan dile. Ve şunu bil ki bütün bir ümmet toplanıp sana bir menfaat sağlamaya çalışsa Allah’ın sana yazdığından fazla bir şey veremezler. Yine bütün bir ümmet, el birliğiyle sana bir zarar vermeye kalksa Allah’ın sana takdir ettiği zarardan fazlasını veremezler. Çünkü artık kaderi yazan kalem yazmaz olmuş, yazdıkları değişmeyecek şekilde kesinleşmiştir.”[ Tirmizî, Kıyamet 59, nr. 2516.]Tirmizî’den başkasının rivayetinde şu ilâve bulunmaktadır: “Allah’ın emir ve yasaklarını gözet ki O’nu önünde bulasın. Bolluk içindeyken (emirlerine bağlı kalmak suretiyle) Allah’a kendini sevdir ki O da sıkıntı zamanında seni tanıyıp sevsin. Şunu bil ki kaderine yazılmamış olan şey başına gelmez. Kaderine yazılan şeyden de kurtulman mümkün değildir. Bil ki Allah’ın yardımı sabırla, kalbin ferahlaması üzüntüyle beraberdir. Her güçlükle beraber bir kolaylık vardır.”[ Ahmed ibni Hanbel, Müsned, birinci cilt, 307, 308, nr. 2804]Kaderde yazılmayan başa gelmez, takdir olunan şey de değişmez. Bu gerçeğe gönülden inanmalı, vesveselere ve yersiz kuşkulara kapılmamalı ve Allah’a teslim olup tevekkül etmelidir.
|
Allah razı olsun 🤲🏻
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
bir kac sefer hocalara bakim yaptirmissiniz büyü var demisler, demek ki var, ama para icin soyluyorlar sözu biraz agir itham, elbette para icin yalan soyleyeni vardir ama hepsine ayni zanda bulunmak dogru degil,
|
Hocam haklısınız, aslında burda hata bende çünkü kendisine hoca diyen iki-üç kişinin kapısını çaldım ama sonradan gördüm ki kötü işlemler de yapıyorlar. O nedenle bu şekilde düşündüm. Kesinlikle herkese söylediğim bir söz değil.
Alıntı:
Leblebi Nickli Üyeden Alıntı
Rabbim hepimize iki cihan saadeti versin.Her akşam 3 fetih +1tanede Vakıa suresi okumak ve bol bol tövbe etmek iyi gelecektir Rabbimin izniyle.
|
Aminn Allah razı olsun. Vakıa suresini okumak için geceyi bekliyorum, öyle bir ağırlık çöküyor ki gözlerime sanki birisi oturuyor. Bir türlü nasip olmadı
Ama Allah'ın izniyle okuyacağım.