Alıntı:
everex Nickli Üyeden Alıntı
özelden yazamıyorum mesajların 50 olmadığı için buradan sorayım kardeşim dil bağlama varmı genel olarak ayağımızı kaydırmak için dedikodu yapanlara birde ben bir muska yazdırmıştım senin bu korunma paylaşımından sonra çıkardım onu cin musallatına karşı taktım musallat oldular hatta bir gece alenen gördüm cinniyi gri renkliydi bu korumayı takıp onu çıkarınca rahatladım cinlerden korunma için yapılan muska takılınca neden musallat kapar insan istersen buraya taratıp atarım muskayı
|
Bu aşağıdaki çalışma ise herkesin hakkınızda iyi konuşması ve kötü lafları engellemek ve size iyi bakılması için. Bir çok faydası vardır çok güzeldir. Bizzat bir kişiye dil bağı yapmak yerine bu paylaştığım üç tılsım hem genel olarak hemde hayatınız boyunca bu gibi kötü laflardan oyunlardan sizi korur. Hayatımızda bu gibi iftira oyunlar gibi kötülükler eksik olmayacaktır imtihan dünyasıdır bu yüzden böyle genel yazmak def eder hayatımızın her döneminde bu kötülükleri. Umarım faydasını görürsünüz. Ve bu üç tılsım sorununuz için yeterlidir deneyebilirsiniz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]