07.10.24, 19:27
|
Gayretli üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 4 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Yusufiyeli Nickli Üyeden Alıntı
Allah’ım! Senden istenilenlerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını diliyorum. Beni sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini lütfeyle, imanımı tahkike erdir, derecelerimi yüksek eyle, namazımı kabul eyle, hatamı affeyle. Allah’ım! Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. (Âmîn) Kabul buyur Allah’ım. Allah’ım! Senden işlerimin hayırla başlamasını, sonlarının, tamamının, evvelinin, açık ve gizlisinin hayır olmasını, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Âmîn) Kabul buyur Allah’ım.(Allah’ım!) Duâmı kabul eyle. Allah’ım! Senden şanımı yüceltmeni, günah yükümü kaldırmanı, işimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, fercimi korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Âmîn) Kabul buyur Allah’ım. Allah’ım! Nefsimi, işitmemi, görmemi, ruhumu, yaratılışımı ve ahlâkımı, ailemi, hayatımı, ölümümü ve işlerimi benim için mübarek eylemeni istiyorum. İyiliklerimi kabul eyle. Allah’ım! Senden cennette yüksek dereceleri istiyorum. (Âmîn) Kabul buyur Allah’ım.Ey kalpleri çeviren! Kalbimi dinin üzere sabit kıl. Allah’ım! Senden faydalı bir ilim, kabul edilen bir amel ve helal bir rızık istiyorum. [Kaynaklar: Hâkim, Müstedrek, 1911; Ümmü Seleme Resulullah’ın (s.a.v.) en çok yaptığı duanın bu olduğunu söyler. Tirmîzî, Sünen, 3522 ; Nevevî, Ezkâr, I, 75, nr. 202]
|
Allah razı olsun hocam
.
|