Alıntı:
Yusufiyeli Nickli Üyeden Alıntı
Antik çağlardan itibaren, Obsidesyen taşı cilalanarak yapılan aynalarda, doğaüstü ruhsal güç olduğuna inanılmıştır. Aztekler onu gecenin ve karanlığın tanrısı kabul ettikleri Tezcatlipoca’nın yeryüzündeki görüntüsü olarak kabul etmiş, ‘’tanrısal taş’’ diye adlandırılmışlardır.
İlk çağlardan itibaren bıçak, ok ucu gibi kesici ve delici aletlerr, ayna ve mücevherat yapımında kullanılmıştır.
Cin daveti için bilinen birkaç yöntem daha vardır. Bu yöntemler uygulayıcıların uygulama tiplerine göre değişebilmekle birlikte cinlerle irtibata geçilmesi için oldukça önem ihtiva etmektedir. Cin daveti yapanlar tarafından uygulanan bu yöntemler, Aynaya ya da suya gözlerini kırpmadan ve derinlemesine bakmak, cinlerin geleceğine inanılması ve bu yönde içten gelen istek doğrultusunda mümkün olabilmektedir. Kişinin boş bir kağıda eline aldığı kalemi dokundurmadan, konstantre olarak, düşünerek ve isteyerek değecekmiş gibi yaklaştırması sonucunda din daveti başarıyla sağlanır. Cin geldiğinde el otomatik olarak yazmaya başlar Kişinin cinlerle irtibata geçmeyi istemesi sonucunda cinlerin kişiyle diyaloğa girebileceği bilinmektedir. Burada insanların yaradılışı gereği tüm varlıklardan üstün bir varlık olması nedeniyle cinlerin de kendileriyle irtibat kurmak isteyenlerle irtibata geçmeleri oldukça ihtimal dahilindedir. Sizin de gayr-ı iradi olarak böyle bir vaziyete müncer olmanız mümkündür.
|
evet çok teşekkür ederim cevabın için Yusufiyeli hocam. Allah razı olsun. şimdi ben bazı diğer yönde durugörü olduğunu zannetiğim görüntüler alıyorum küçüklüğümden beri. Malesef anca şu yıllarda biraz bilgiye vakf olabildim: Durugörü ve pşişik yetenekler denen birşey olabilir bu benim görüler belkim...
bu yeteneğimi geliştirmek ve bundan hayri ilen faydalanmak için ne tavsiye edersın hocam?
Mısalen, geçen bir yakınım beni yakaladı ve o an tezınen ve zorla bilmek istedi: ,Ne gördün!?, diye çıkıştıgı gibi, o an söyleyiverdim ona. Dedim sigorta!
Bır sene içinde araba kazası etti, Allaha şükür tek maddi hasar ile kurtuldu. Ama evvel kurnazlık edmiş, bazı sigortalar etmiş kendine.... yinede o günü işe sigortalı arabasiylen gidecekken, arabası arızalanmış ve tanıdığının sigortasız arabası ile yola çıkmış yani.
Böyle şeyler görüyorum küçüklüğmden beri sürekli, ve bu haller beni gerçek vukuu edene kadar takip eder durur. bu yüzden çok yoruluyorum, nasıl nelere dikkat etsem mesale?