Alıntı:
ideal Nickli Üyeden Alıntı
Bu obsidyen kristalini bazi cin alemine uzanan seyanslarda kullaniyorlar imisler.
Duyduydum bir cinden, demisti: 'bizim aleme gecis saglayan ayna(siyah ayna) idir bu kristal', dediydi.
ben ugrasmam, yinede bilmek istedim. gecen sene bazi garip seyler yasadiydim:
ilkin bilgisayar ekraninin(tüm fisi cekili) önüne oturarrak, sonra son olarak bos cerceve(resim cercevesi) önünde, ve daha ileride karanlikta bedenimin önünde, bir iletisim-penceresi(ilkin konusan ve sonra evvel konusulmus sohbet izlemi) bana acildigina sait oldum.
ilk kez oldu bu bana, ilk irtibatta hersey net idi. daha sonra bu izlemim cesitli sekillendirilme(deepfake'e benzer) manuplasyona ugradigini gördüm ve ben öz olan izlemi takip etmekte zorlandiydim.
o gece bana nolup bittigini tam cikaramadim henüz, ama gercek gibi yasadiydim.
bu izledigim konusmalar neydi, neyin nesiydi halen tam cikaramadim henüz. ama apacik bir video seyreder gibi gördüydüm.
eger bir fikriniz var ise, benimle paylasirmisiniz?
|
Antik çağlardan itibaren, Obsidesyen taşı cilalanarak yapılan aynalarda, doğaüstü ruhsal güç olduğuna inanılmıştır. Aztekler onu gecenin ve karanlığın tanrısı kabul ettikleri Tezcatlipoca’nın yeryüzündeki görüntüsü olarak kabul etmiş, ‘’tanrısal taş’’ diye adlandırılmışlardır.
İlk çağlardan itibaren bıçak, ok ucu gibi kesici ve delici aletlerr, ayna ve mücevherat yapımında kullanılmıştır.
Cin daveti için bilinen birkaç yöntem daha vardır. Bu yöntemler uygulayıcıların uygulama tiplerine göre değişebilmekle birlikte cinlerle irtibata geçilmesi için oldukça önem ihtiva etmektedir. Cin daveti yapanlar tarafından uygulanan bu yöntemler, Aynaya ya da suya gözlerini kırpmadan ve derinlemesine bakmak, cinlerin geleceğine inanılması ve bu yönde içten gelen istek doğrultusunda mümkün olabilmektedir. Kişinin boş bir kağıda eline aldığı kalemi dokundurmadan, konstantre olarak, düşünerek ve isteyerek değecekmiş gibi yaklaştırması sonucunda din daveti başarıyla sağlanır. Cin geldiğinde el otomatik olarak yazmaya başlar Kişinin cinlerle irtibata geçmeyi istemesi sonucunda cinlerin kişiyle diyaloğa girebileceği bilinmektedir. Burada insanların yaradılışı gereği tüm varlıklardan üstün bir varlık olması nedeniyle cinlerin de kendileriyle irtibat kurmak isteyenlerle irtibata geçmeleri oldukça ihtimal dahilindedir. Sizin de gayr-ı iradi olarak böyle bir vaziyete müncer olmanız mümkündür.