Alıntı:
Halil12 Nickli Üyeden Alıntı
5 vakit namaz, vakitler tam uymasa da kazalarla beraber gün sonunda tamamlamaya çalışıyorum cevabınız için teşekkürler.
|
5 vakit namazı kılıyorsan.
Genelde sürekli zikir çekmek isteyenler için mürşide bağlanması tavsiye edilir.Onu bulman için istihare yapman gerekir.Onuda yaptın genelde yapıpta sonuç alan tektük oluyor.Bulanda oluyor.
Sonra mürşide bağlanıyor.Ona durumuna göre zikir verir çeker gibi düşün.
Birde esmalarda geneli çektiğin esmaya göre Allah CC isteğin olur gibi düşün.Yani sıfat esmalar 99 ismin içindedir.
Ya Allah esması ise hepsini kapsar onuda kafana göre çekmek uygun olmaz.Çünkü her esmada kişinin kalbinin durumuna göre imtihan dünyasında test amaçlı imtihanlardan geçer ama kişi anlamaz.Kimisi paradan çeker.Kimisi evlenemiyorum der ondan çeker kimisi karısındna çeker kimiside kocasından çeker.
Kimisi dedikodudan çeker kimisi büyüden nazardan çeker.Çevrende hased fesad insan olursa zaten çekmemen imkansız yani.
İmtihan sanırım sabır ile ilgili olay yani kul sabrediyormu yoksa YETERRRRRRRRRRRRRRR diye ipini koparıyormu olayı.
Sana tavsiyem.
Estagfirullah El Azim 100 kere çekebilirsin
100 adette salavat getirirsin.
namazda tesbihte çekilenleri çeksen başlangıçta uygun olur.
33 adet çekilenleri diyorum.
40 gün olayıda herkesde sonuç etmez.Yani bazısı 40 günde hal hareket olur bazısı 40 sene çekse aynı esmayı yaprak kımıldamaz.
Salih rüya görürsende işte misal ayet-dua-hatta Allah CC isimlerinden birini araştırır olmadı onu çekersin derim.Ama işte herkese Allah CC lutf edipde göstermez kalbin selim olması ile ilgili o olayda.
Resullullah SAV rüyanda olduki gördün kimseye demeden araştırır işine gücüne bakarsın yani anlatırsanda ya göremezsin yada 3-4 sene sonra görürsün belki sır olayı.
|