Alıntı:
zerya Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm, 2 yıllık çok güzel evliliğe giden bir ilişkim vardı birbirimizin aileleri ile tanıştık her şey yolundaydı. Benim üstüme iftira atıldı onu aldatmışım gibi elimde kanıtlarım yok ispat edemiyorum ama şahitlerim var hepsi de konuştu anlattı ona ben anlattım ama dinlemedi karşı tarafa inandı canımı yaka yaka beni terketti. Üstüme atılan bu iftiradan nasıl kurtulabilirim? Onun gerçekleri bilmesini istiyorum. Elimden geleni yaptım artık bundan sonrası dua, okuma vs çünkü iki tarafında pişman olmasını istiyorum canım öyle yandı ki. Ona karşı ne bir yalanım ne de hatam oldu vicdanım o konuda çok rahat ama içim yanıyor. Öyle ki Allaha inancımı bile sorguladım nasıl neden izin verdi diye
|
Haksızlık yapanı kitleyecek, durduracak, elini kolunu bağlayacak ve planlarını iptal edecek bir terkip, Şerlerden korunmak için 7 defa Tevbe suresi okunur okuyan korunur. Okuma suresi 7 günde 7 defadır. Bu şikâyetiniz olan her şeyde geçerlidir, yalnız şartı haklı olmanızdır. Ol deyince olan RABBİM istediğin RABBİMİZ, ALLAH C.C. CELLE CELALÜHÜ VE CELLE ŞANÜHÜ