Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
1.boşsun
2. Sadece bıdı bıdıcısın 2019 dan beri 27 mesaj oda yeni bence çok kalma sen uza yavaştan
izin almak bilmem aman yapma vuuuu çarparlar demek sadece şeytana ve ona hizmet eden sihir büyüden gelmiş kafir cinlere kafir hüddamlara ortaklıktır.*
Şunu yazanda Müslüman hüddamların hakkı kalmıştır. Onlar elbet hakkını alır. Çarpılınca konuşuruz seninle ilimde icazet bilmez mürşit bilmez...
kanser hastalarıda yahudi oyuncağı doktoru bilmesin kanserin tedavisi var insanı süründürür öldürürler iyileştirmezler ne gerek varki doktora insan kendinin doktorudur değilmi 6 sene ne gerek var okumaya sürünmeye neyse boş kafaya anlatması zordur bu işleri....
|
Sanki 6 yıl oluyorlar ne olıyor hiç bir bok oldukları yok en basiti bi enfeksiyona hadi onu geçtim bacakta oluşan ödeme bir halt yapamıyorlar etmişim onların okumadı bi yğın pislikten başka bişey değil sadece hava basmak için okuyan hergele ayak takımı başkada bi bok olmaz bunlarda 6 yıldır kanser hastalığından muzdaribiz hani ne yaptılsr kesip biçtiler sınrası hüsran kimse bana kalkıp tıp çok ilerledi artık her hastalığın çaresi var palavraları sıkmasın sakın doktorları savunmayın sakın başlatım onların okumalarıns o kadar yıl okuyorum sonu bombok sadece bi işe yaramaz asalaklar sürüsü sadece tek düşündükleri para köşeyi dönmenin bir yolu sükse bütün ileri pahakı arabalar telefonlar evler yatlar katlar her ne zıkkımsa bu hastalk olarak çare olamıyorlarsa bıraksınlar bu mesleği artık hepsinden nefret ediyorum eskiden doktorlsrı gerçekten önemli olduğunu düşünürdüm ama şimdi bakınca beş para etmez hiç biri