Selamün Aleyküm
Bu tılsım sizi her türlü insan,cin,hayvan,sahirlerden ve musallatlardan kesintisiz ve sağlam duvarlarla koruyan çok değerli bir tılsımdır. Sizle uğraşan sihirbazlar büyücüler veya sizin kötülüğünüze okuyan zalimler varsa artık sizleri göremezler. Tılsımın içeriği ayetler ve esmaların sayısal karşılıklarıdır. Ayrıca nazardan, hasetten çok keskin bir şekilde korur. Ayrıca musallatlı bir hasta taşırsa musallatı derhal terkeder. Sihir büyüye maruz kalmış bir insan 40 gün taşıdığı müddetçe temizlenir her türlü negatiften. Arabanıza, teknenize balık tutmaya giderken bile çantanıza bu tılsımı koyabilirsiniz. Taşıdıkça düzeldiğinizi korunduğunuzu hissedecek ve manevi sorunlarınızdan negatif enerjilerden arındığınızı, evinizin bile ferahladığını, gittiğiniz yerlerde alışverişlerinizde sinirleriniz gerilmeden etkiler olmadan vakit geçirdiğinizi göreceksiniz Allah’ın izni ile.
Bu tılsımı herkes yapabilir.
Sadece yazıcıdan siyah mürekkep ile çıktı alın ( Nomral yazıcı mürekkebi ile. Siyah mürekkep ile çalışması için tasarlanmıştır. ) İsteyen safranla manevi mürekkeplede yazabilir veya yazıcıdaki kartuşu alıp içini açıp mürekkebi iyice temizledikten sonra doldurma kartuşlar gibi kartuşa ufak bir delik açıp şırınga ile manevi safran mürekkebini doldurup öyle çıktı alabilir. İLİM KİTAPLARDA DEĞİL KAFADADIR! Allah şifa verecekse her şekilde verecektir. Vesveselere yenik düşmeyin. Olmaz diyecekler ama olucak. Allah’ın esmalarına ayetlerine hiç kimse karşı gelemez bu güçte kimse yoktur. EN İYİ İNANMA YÖNTEMİ DENEMEKTİR! Vesveselere yenik düşmeden yapın taşıyın ve fayda bulduğunuz vakit kimseye teşekkür etmeyin sadece Allah’a teşekkür edin şükredin çünkü o aracı kılıp size ulaştırmıştır. Onu tanımanız onu sevmeniz anlayabilmeniz ondan başkasından yardım istememeniz için derde koyduğunu anladığımızda şifada gelecektir.
Tılsımı çıkardıktan sonra
Tılsımı kağıdı önünüze koyun: 1 DEFA EUZU BESMELE İLE FATİHA 3 DEFA EUZU BESMELE İLE İHLAS 79 DEFA BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM ELİF LAM MİM okuyun ve nefes edin üfleyin kağıdın üzerine ve okuduğum 1 defa fatiha 3 defa ihlas ve 70 defa elif lam mim hakkı hürmetine bu tılsım şu saniyede çalışsın ve ölene dek bana hizmet etsin diye niyet edin. ( Sitede Celcelutiye hocanın tavsiyesisidir bu harika bişeydir herhangi bir kitaptan bile bir tılsıma bunu okusanız çalışır aslına döner )
Aktardan akgünlük, cavi gibi güzel kokulu gerçek tütsüler alın.
Evde metal veya yanmış kömürün size zarar vermeyecek bir metaryale kömürleri koyun ve aldığınız akgünlük cavi tütsülerini azar azar atın kömürlerin üzerine.
Çıktı aldığınız kağıttaki tılsımı dumana doğru yaklaşık bir 3 dakika ila 5 dakika arasında tutunuz.
Ve sonra dilediğiniz gibi küçük katlayınız. Kare veya üçgen hiç farketmez.
Daha sonra 7 kat streçe sarın.
Koli bandı veya renkli bir bant veya herhangi bir bant ile su nem geçmemesi için bant ile güzelce sıkıca sarın.
Evinizde bir deri parçası varsa veya temiz bir bez kumaş onu dikip veya zımbayla muskanız boyutunda tuturup sardığınız tılsım olan kağıdı içine koyun ve bir yumuşak iple boynunuzda taşıyın.
Boanyo esnası ve cima (cinsel ilişki) esnası bu tılsım takılmaz uygun bir yere koyun.
Uyurken muskadaki ip boynunuza dolanıyorsa eğer yanınıza koyun.
İlk taktığınız zaman size ağırlık verebilir eğer ağırlık verirse çıkarıp bi yarım saat bekleyip tekrardan takın. Alışana kadar böyle devam edin. Musallatınız varsa darlanacak ve çıkmak isteyecektir muska takılı olduğu sürece debelenecektir muskayı çıkardığınızda çıkıp gidecektir en sonunda.
Evinizde veya üzerinizde güvendiğiniz ve gerçekten işe yaradığına şahit olduğunuz başka korumalar varsa bu tılsımı taşırken bir müddet taşımayın.
40 gün taşımanızda büyük önem vardır.
Ve yaklaşık 3 gün içinde ise ferahlamayı etrafınızı bembeyaz nurlu görmeye başlayacaksınız.
Elde ettiğiniz ferahlık ve şifaları kimseye anlatmayın sadece şükür edin teşekkür edin.
Sırını verene yeni sır vermez sırların sahibi! İşlerinizi gizlilikle yürütün demiş kainatın efendinisi.
Ben şahsen 12 yıl boyunca çare aradım 4 taraftan sihir büyüye maruz kalırdım herşeyimi kaybetmiştim yedi kez intihardan döndüm yerden göğe uzanan elektriksel varlıklar görünüp inanılmaz zulümler gördüm sihir ve büyüler yüzünden hepside müslümanım diyen ama aslında acımasız ve sapıtmış kişiler tarafından maruz bırakıldım. Bu değerli havasokulu sitemizde denediğim bir çok şey oldu Sin hocamızdan faydalandım Devrimci hocamızdan faydalandım Celcelutiye hocamızdan faydalandım. Daha öncesinde kendine hoca diyen medyum diyen kim varsa hepsi daha beter yaptı. 2 yıl boyunca insanlara yardım ettim ama artık çok ağır geldiği için bırakmak zorunda kaldım yıllardır yapmıyorum. Bu yüzden bundan sonra vaktim olduğunca aralıklarla paylaşacağım her tılsım gerçektir bu paylaştığım tılsım gibi. Deneyimlediğim ve faydası en keskin olanlardır. 103 manevi kitap okudum hepsini denedim 12 yıl boyunca. İbni Sinanın el Farsça kitabının çevirisini bile yapıp hepsini denedim inanın içinde fayda veren tılsımlar ve vefklerin hepsi sadece ayetlerin esmaların sayısal karşılıkları olanlardı. Gerisi hepsi boştu ve aksine musallat kaptıran şeylerdi. Bu aşağıdaki korumayla onlarca kişi tedavi oldu ve hayatları normale döndü. Yıllarca affedersiniz deli damgası vurulmuş bir kadına bu tılsımı taktıktan kırk gün gibi süre sonra gayet normale döndü. Korkudan uyuyamayanlar, sihir büyüdn ayrılanlar, sürekli hastalık çekip ama hastalığı manevi olan kişiler bunu taktıktan belli süre sonra kurtuluşa erdiler.
Sadece bütün düğümlerinizden kurtulun musallatlarınızdan kurtulun negatiften kurtulun birde koruma taşıyın gerisinde inanın muhteşem zevkli bir hayat var. Bu tılsım bu yüzden mükemmeldir çünkü genel kapsamlıdır nazar haset sihir büyü insan cin sahirlerden korur hepsi bir aradadır. Ne para sorunları ne başka bişey Allah öyle nimetler yaratmış ki hepsi bizim için gidip yaşayın diyor aklınız almayacak diyor. Yaşamamıza engel olanlar ise sihir büyüye nazara negatife maruz kalmamızdır. Evliliklerin sonlanması flörtlerimizin olmayışı saplantılı derecede eski sevgiliyi beklemek evlenemeyişimiz insanlardan uzaklaşmak isteyişimiz uyuşukluk tembellik bereketsizlik hepsi bu negatifler yüzündendir. Ama bu negatiflerde bizim yaptıklarımız yüzünden gelir. Biz doğru olalım diye. Hırs girdiği yerde herşeyi yok etmeden asla bitmez. Hırs gibi şeylere kapıldığımızda başımıza tersine şeyler geliyor veya çok fazla kibirlendiğimiz veya kötülükler yaptığımız hak yediğimiz için.
Umarım deneyip şifa ve fayda bulan olur. Bol şans diliyorum. 💙⚓
Not: Fotoğrafla ilgili bir sorun olursa ilgilenirim vakit buldukça.