Alıntı:
havasyolcusu Nickli Üyeden Alıntı
Kelime-i Tevhid ve İstiğfar çek.İşe yarar hayatında pozitif yönde değişimler olur güzel kardeşim
|
Eyvallah birader. Burada üst sınır var mı? Düzenli 100 veya 1000. Hayatımdaki pozitif değişimleri şu şekilde söyleyebilirim. Ne kadar çok sıkışırsam namaza daha riayet ediyorum ve zikirlerim arada artıyor. Bazı durumlarda Allah affetsin olmuyor mu düşüncesine kapıldığım oluyor. Tabi dünyada rahatlık beklememek gerek. Ama arada insanın çok zorlandığı oluyor. Kim bilir belki yaradan beni bu şekilde doğru yola getiriyor. Rahatladığım zamanlar bende okumalar maalesef sanki biraz yalın oluyor.
Ek olarak sadece estağfirullah bende biraz yalın kalıyor sanki. İnternetten bulduğum herhangi Nasuh Tövbesini okuyunca günahlar ile karşı karşıya kalıyorsun ve ben ne yaptım diyorsun.
Tavsiyem arada yazılı tövbe metinleri okumak. Burada nokta atışı tövbe etmiş oluyorsun ve düşünmüş oluyorsun ayrıca. Ve aynı hata karşına gelince ben tevbe etmiştim diye aklına geliyor ve insanın titreyesi geliyor. Yoksa estağfurullah el azim veetubuileyh de tövbedir tabiki. Ama tövbe metninin sonunda estağfurullah çekmek bana göre daha etkili oluyor.
Selametle