Alıntı:
Scrab Nickli Üyeden Alıntı
Sizi görünce ve okuyunca aklıma sadece şu geliyor: Cahille bal yiğeceğine alimle taş taşı!
Sadi nickli arkadaşımızdan Allah razı olsun bir tek o paylaştı yıllardır aralıklarla girip görüyordum gerçekten dua ettim ona bir çok insan faydalandığına eminim. Ellerine emeğine sağlık harika birisiymiş. İcazet Allahdandır. İzinli okuma usülü ve yazma şekilleri vardır. Üstadı Şeyh Enverdir Tılsımlar Şehrini ve Hayaletler Ruhlar kitabını yazan cimrilik yapmayım müslümanlara yardım edendir. İcazet olayında kula kulluk ettirmeyin insanları. Ne güzel demiş atamız: En hakiki mürşit ilimdir! En güzel mürşit ilimdir. Herkes kendi mürşidi olabilir. İcazet bilmem izin almak bilmem aman yapma vuuuu çarparlar demek sadece şeytana ve ona hizmet eden sihir büyüden gelmiş kafir cinlere kafir hüddamlara ortaklıktır. Allahın muhteşem isimleri muhteşem sözleri ayetleri oradadır okuyarak yazarak sayısal karşılıklarını yazarak istifade edebiliriz hepside müthiştir. Havas ilmi zor falan değildir sadece kişi kendi ihtiyacına göre olanı bulup nasıl isterse yazabilir. İnsanlar çare ararken vesvese vermeyin artık. Yıllardır burdayım ben Sin hocamız Devrimci hocamız dualarda azimetlerde bile okuyun korkmayın der. Kaç kez güç ve şevk aldık denedik onlar sayesinde. Bunca dolandırıcı sahtekar büyücüler sihirbazlar falcılar tarikat adı altında insanların hayatını büyüyle sihirle mahfeden kula taptıran etek öptürenler varken bırakın insanları teşvik edin ki şifa bulsunlar her şifa bulduklarında her nimet elde etiiklerinde en güzeline en muhteşemine Allah'a bir tek Allah'a şükretsinler. Lütfen siz forum kullarına aykırı olmadıkça benim herhangi bir konuma yorum yazmayınız. Adminsiniz galiba sadece kurallara uyup uymadığını kontrol edin yeterli. Yoksa sizinle uzayıp gidicek bayağı hak yiyorsunuz. Çalışmaz diyip onca şifa bulan kişinin şahitliğimizin vebalini yiyor insanları şifadan mahrum bırakıyorsunuz. En iyi inanma yöntemi denemektir! Ve islama göre 4 şahit gerek değilmi? Şahit olmadan çalışmaz diyip genel fikirle çalışmaz diyorsunuz ve hakkıma ve bu tılsımı kullanıp evleri huzur dolan musalatından kurtulan insanlarında hakkına giriyorsunuz. Şahsen üzerinizde hakkım kaldı bunu bilin. Ben tecrübe ettiklerimiz bölmüne yazmışım. 12 yıldır araştırıp herşeyi deniyorum. Anlatmadıkça ne anlamı kalır konunun? insanlara en doğru yöntemi gösteriyorum o tılsımla ilgili ve tecrübemi paylaşıyorum. Çünkü insanların büyücelere sahtekarlara para kaybetmesini istemiyorum. Bir kişi bike şifa bir ferahlık bulsa günahlarımıza kefarettir diyoruz. İnsanlar ne zaman ne para kaybetsin nede birine muhtaç kalsın şeytani şeylere bulaşmasınlar esmalar ve ayetlerin karşılıkları gayet yeterli en güçlü şeyler. sitede onca güvercin kanı bilmem bakıra yazılan şeyler var onları mı denesin insanlar? Hiç değilse paralarını kaybetmeden umutlarını ALLAH a karşı kaybetmeden kendileri deneyip baktılar ağırlık veriyor olmuyor kendileri yok edebilir böylelikle yeni çare arıyabilirler. Çünkü bizde o yollardan geçtik çok zor dönemlerde ve bu sitede Sin hoca Devrimci Hoca ve Celcelutiye haricinde kimse yardım etmedi. Celcelutiye hocanın kendiniz yapacağınız muskalar konusu vardır mesela cüzdana konan sihir büyü bozmak için içilen tılsımlar var gidip direk o konuya icazetsiz olmaz yazın tamam mı? Celcelutiye hoca bile musallatlı kişinin yazamayacağını engelleyeceklerini söyler ve ona göre kolay ve çıktısını alınan ilimler ve o çıktıların çalışma yöntemini belirtir. Lütfen insanları teşfik edin yormayın zorlaştırmayın ısrarla tekrar ediyorum zorlaştırmayın. Teşekkürler iyi çalışmalar.
|
sen ilim bilmeyen, ilim ehli Olmayan çok bilmis , milleti bu sekilde zillete sürükleyen ,ve bilmedigini cahilligini çeneyle kapatmaya calisan birisin,
vefk ilminde icazet gerekmez diyen zır cahildir, yazicidan cikan vefk çalışır diyen cahildir,
cahile laf anlatmak cok zordur ,bende cahile laf anlatma zamanini çoktan gecmis biriyim,