Alıntı:
Nurlu fatos Nickli Üyeden Alıntı
Ben el cebbar şeklinde okumayı düşünüyorum. Okumaya başlamadan korunmak için okumalar yapacağım lakin yakınlarım bundan yani esmadan etkilenmez inşallah cünkün çok güclü olduğunu duydum zaten anlamında da anlaşılıyor. Cevablarınız için Allah razı olsun gelişmeleri buraya yazarım inşallah etkili olur
|
Haklıyız hakkımız yenmiş ve Rabbimize YA CEBBAR hakkı hürmetine yardım istiyoruz. Bunda korkulacak hiçbir şey yoktur zarar gelecek bir şeyde yoktur. Allah sultanlara sultanlık verendir ve elçiler aracılığı ile bizim isteklerimiz gider. Bana güzel isimlerimle dua edin demiş Rabbimiz. Ne okursak neye niyet alsak okuduğumuz esma veya ayetin görevlisi gelir biz okuyunca götürür şu kızı şu şunu okudu ve şunları istedi denilir ve gerisi yüce yaratıcının herşeyin sahibinin kararıdır. Kainatta hiç bir şeyin başı boş değildir herşeyin sahibi birdir. Okumanız sizin için hayırlı değilse zaten aşırı bir ağırlık çöker uykunuz gelir veya niyet almayı bile sürekli geciktirirsiniz. Belkide beklemeniz hayırlıdır içinizdeki öfke dinecektir yerine ferahlık verecektir Allah. Affetmek Allaha aittir. Bizler Allah'a bırakırsak mükafatımızda Allah katındadır. Bu dünyada bize haksızlık edenlerin zulüm görmesi falan az kalır ahirette hesaplaşma vaktidir. Bizler esma okurken dua ederken Allah'dan yardım dileniriz aciziz çünkü. Ve herkese okumayı nasip etmez Allah. Sevdiği insanı çağıracağı vakit sevdiği insanda meşgul ve körse ya aşk acısı çektirir ayırır sevdiğinden sonra geri dönsün diye okutup durur dua ettirir. Sonunda ise Leylayı ararken Mevlayı buldurur. Veya siz gibi intikam almak istettirir ve yine yalvatırır. Hepsi çok güzeldir çünkü asıl sevgiliye çeker bizi. Bu müthiştir. Derde düşüp dua arayanda çok şanslıdır onu çağıranda duasını ismini okutanda en güzelidir. Hakkınızda hayırlı olsun sıkıntınız gidersin Allah.