Alıntı:
Hikmetli Nickli Üyeden Alıntı
Biliyorum tarif edemem şuan size bilgili kişi varsa yardımcı olabilir mi ne diyim dua edince aura lari görüyorum arada etrafım misk kokusu doluyor, gözler geliyor arada izliyor ama şuan göremiyorum onları, söyle diyim dostun dua okuduğum zaman akşamları bir şerit misali bir durum oluyor alanını koruyor, ama bu durum da ben korumasizim gözümü kapattığım zaman karanlık değil üçüncü gözüm aktif ordan oraya gidiyorum ama istemsiz şuan şuan sıkıntiliyim , nasıl desem taşın toprağın enerjisini hissediyorum kendime şifa veriyorum ama yeterli olmuyor, daha sayayım mı
|
Bu işler oldukça farklı Rahmani varlıklarla nasıl irtibatlandırdın bilemiyorum. Mesela ileri derecede gelişmiş bir yeteneğe sahip kişilerden biri de terapist ve şifacı Barabara Brennan’dır. Brennan mesleğine NASA’nın Goddaed Uzay Uçuşları Merkezi’nde atmosferik fizikçi olarak başlamıştı, sonradan danışman olmak üzere oradan ayrıldı. Çocukken ormanda gözü bağlanmış bir durumda dolaştığı sırada psişik yeteneklerinin farkına varmıştı. Öne doğru uzattığı elleriyle ağaçların enerji alanlarını görmediği halde algılayabiliyor ve böylece onlara çarpmıyordu. Danışman olarak çalışmaya başladıktan yıllar sonra insanların başlarının çevresinde renkli ışık haleleri görmeye başladı. Başlangıçta uğradığı şoktan çıkıp kuşkularını giderdikten sonra bu yeteneğini geliştirmek için çalışmaya başladı ve giderek şifacılıkta olağanüstü bir yeteneğe sahip olduğunu anladı.
Bernnan’ın insanın enerji alanına bakarak göremeyeceği hiçbir şey yok gibidir. O kanserin oluşum sırasında aurada gri-mavi göründüğünü ve ilerledikçe karaya dönüştüğünü söylemektedir. Bu kara lekenin içinde giderek ak noktalar belirir ve bu yanardağdan fışkırır gibi yaygınlaşmaya başlarsa bu kanserin yayıldığını göstermektedir.
Brennan hastalıkların aura üzerinde yırtıklara tıkanmalara ve dengesizliklere neden olabileceğini ellerini ve dolayısıyla enerji alanını üzerlerine dolaştırarak bu çalışmayan bölgeleri yeniden düzenlediğinde söz konusu kişinin iyileşme sürecini büyük çlçüde artırabileceğini söylemektedir.
Aurayı oldukça ayrıntılı olarak gören yetenekli kişilerden biri de Los Angeles kökenli ‘’insanın enerji alanı danışmanı’’ Bayan carol Dryer’dir. Dryer auraları kendini bildiğinden beri görmekte olduğunu söylüyor. Diğer kişilerin auraları görmediklerinin farkına varması ise epey zaman almıiş.
Dryer yaşamını psişik yeteneklerini kullanarak kazanmaktadır ve son on beş yılda beş binin üzerinde hastası olmuştur. Bu alanda oldukça ün yapmış durumdadır.
Hülasa sende de psişik yetenek olabilir.